Lohusa Dönemi İçin Gerekli Giyim Çeşitleri Nelerdir?

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

           

Lohusa dönemi hem fizyolojik hem de psikolojik açıdan anne adayının rahat geçirmesi gerektiği zaman aralığıdır. Özellikle doğuma son 3 ay kala hastane ve hastane sonrası için hazırlık büyük bir öneme sahiptir. Bu dönem biraz sancılı ve ağrılı geçecek bir etki yaratır. Bu yüzden anne adayının rahat etmesi gerekir.

          

  Annenin dinlenmesi, kendine zaman ayırması, ayrıca doğum sonrası psikolojisinden çok fazla etkilememesi için giyilecek kıyafetler mutlaka özenle seçilmelidir. Böylece anne ile beraber bebek de tüm lohusa dönemi adına sağlıklı bir gelişim gösterecektir. Bu açıdan lohusa pijama çeşitleri rahatlık, esneklik ve kumaş yapısı açısından kalite sunulmalıdır. Üstelik günümüz lohusa pijaması çeşitleri sağladığı fiziksel rahatlığın yanı sıra, görsel açıdan da şıklık sunmaktadır.

 

  Lohusa Dönemi İçin Rahat Gecelik Çeşitleri

 

            Pijama seçeneklerinin yanı sıra lohusa gecelik modelleri de mutlaka rahatlığı ön plana almalıdır. Özellikle gece kesintisiz bir uyku imkanı için mutlaka pamuklu bir tasarımla hazırlanmış ürünler değerlendirilmelidir.

 

            Naylon ve benzeri ürünler anne adayının rahatsızlık duymasına sebep olur ve dinlenmesine engel teşkil eder. Özellikle bu süreç içerisinde bebeğe alışmaya çalışırken, şıklık elden bırakılmamak istenir. Bu yüzden geniş bir renk yelpazesi ile özel modeller altıda hazırlanmış gecelikler arasında seçim, günümüzde tüm anne adaylarına sunulmaktadır.

 

             Fiziksel rahatlığın sunduğu pamuklu ve kaliteli kumaş yapısının yanı sıra, şık tasarımlar annenin kendisini psikolojik açıdan daha rahat hissetmesine fırsat tanıyacaktır.

 

 Özel Lohusa Tacı Çeşitleri

 

            Böylesi güzel bir dönemde anne adayının çok daha şirin bir görünüm elde etmesi için birbirinden güzel lohusa tacı çeşitleri bulunmaktadır. Değişik süslemeler ve çiçeklerle rengarenk bir tasarım elde edilmiş olan taç çeşitleri, her annenin beğenisine hitap edecek modeller sunuyor.

 

 

            Havalı, şık ve ferah bir etki yaratan taç çeşitleri, anne adaylarının psikolojik açıdan kendilerini hissetmelerine önemli bir katkı sağlamaktadır.

 

 

  Gün İçinde Rahatlık Sağlayacak Özel Lohusa Terliği

 

            Gebelik dönemi özellikle oturmadan gezmeye, spordan egzersize kadar birçok farklı fiziksel etkinlik noktasında dikkat edilmesi gereken önemli bir zaman aralığıdır. Ağrının az olduğu ve keyifli bir dönem geçirmek için lohusa terliği çeşitleri kullanılmalıdır. Ayrıca lohusa döneminden sonra da evde rahatça gezme imkanı elde edilir.

 

 

            Terlik seçimi yaparken mutlaka ayak tabanının yumuşak olmasına ve fazla sıkmamasına özen gösterilmelidir. Böylece yorgunluk ve stres koşulları gün içerisinde gezerken tamamen uzaklaştırılır.

 

 Birbirinden Şık Tasarımlarıyla Özel Lohusa Giyim Çeşitleri

           

Anne adaylarının lohusa dönemini atlatması ve hamilelikten sonra da bu dönemi güvenle geçebilmesi için, sitemiz bünyesinde birbirinden farklı ürünler sizleri bekliyor. Kaliteli kumaş yapısı, geniş ürün yelpazesi ve şık tasarımlarla her açıdan annelerin ihtiyaçlarını karşılayacak seçenekler bulunmaktadır.

 

            Lohusa dönemi, hastane ve hastane sonrası adına her dönem için kullanılması gereken tüm giyim çeşitleri, sitemiz bünyesinde çok uygun fiyatlarla sunuluyor.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Şubat 18, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR