Kullanışlı Yapısıyla Emzirme Sütyenleri Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Lohusa döneminde bebek sağlığını korumak ve anne sütünden en iyi şekilde yararlanılmasını sağlamak için, emzirme sütyeni çeşitleri büyük öneme sahiptir. Mutlaka kullanışlı ve pratik bir yapı sunmasının yanı sıra, sağlıklı şekilde değerlendirme imkanı vermelidir. Özellikle emzirme anlarında kolaylık sağlayacak sütyen çeşitleri, anneler için zamandan kazanç imkanı da sağlamaktadır. Diğer yandan harika tasarımları ve kaliteli malzemesi ile sütün dışarı akmasına engelleyecek bir yapıya da sahiptir.

 

 Sağlıklı ve Güvenli Kullanım İçin Emzirme Sütyeni

 

 Birbirinden farklı tasarımlarla üretimi gerçekleştirilen emzirme sütyeni çeşidinin temel amacı, anne ve bebek için büyük rahatlık sağlamasıdır. Özellikle bu dönemde göğüs uçlarında meydana gelen tahrişleri önlemek için, emzirme sütyenleri özel yapı altında hazırlanır. Diğer yandan lohusa döneminde göğüslerde bazı şekil bozuklukları meydana gelebilmektedir. Bu şekil bozuklukları özel olarak tasarlanmış vücut ölçülerine uygun emzirme sütyenleri ile giderilir. Böylece daha kısa süre içerisinde vücut kendini toplama imkanı sağlar.

 

 Pratik ve Kullanışlı İmkanı ile Emzirme Sütyenleri

 

 Özellikle emzirme sütyeni çeşitleri mutlaka pratik ve kullanışlı bir yapı oluşturmalıdır. Böylece yeni anneler mahremiyetini koruyarak farklı yerlerde bebekleri emzirme imkanı elde etmelidir. Göğüs çevresi en geniş olduğu kısmından ölçülmek suretiyle elde edilmesi gereken emzirme sütyenleri, özel tasarımıyla çıkarmadan emzirme imkanı vermektedir. Özellikle açılır kapanır klipsi altında kolay kullanım imkanı veren emzirme sütyenleri, böylece hızlıca ve rahat şekilde mahremiyeti koruyarak bebeklerin anne sütü ihtiyacını gidermesine olanak sağlar.

 

 Kaliteli Malzeme Yapısı ile Özel Tasarım Emzirme Sütyeni

 

 Pamuklu kumaş yapısı ile özellikle süngerli emzirme sütyenleri günümüzde en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Daha yumuşak ve konforlu bir tasarım sayesinde, gün içerisinde vücudun bu hassas kısmı koruma altına alınır. Aynı zamanda bebeğin gün içerisinde anne sütüne ihtiyacı en iyi şekilde giderilebilir. Kolaylıkla sütyeni çıkarmadan açılıp kapanma imkanı veren bu ürünler, her yerde gün içerisinde rahatlıkla emzirme olanağı tanıyor.

 

 Farklı Model Yapılarıyla Seçim İmkanı Tanıyan Emzirme Sütyenleri

 

 Tasarım itibarıyla lohusa dönemindeki her kadının beden ölçüsüne uygun emzirme sütyenleri kategori bünyesinde yer alıyor.

 

 - Süngerli emzirme sütyenleri,

 - Toparlayıcı tasarım altındaki emzirme sütyenleri,

 - Önden fermuarlı koton emzirme sütyen çeşitleri,

 - Kumaş emzirme sütyen modelleri,

 

 Bu gibi daha pek çok farklı örnek altında değişik emzirme sütyenleri arasından tercih yapabilirsiniz. Bunu gerçekleştirmek için kategori üzerinden vücut ölçünüzü girebilir; kendiniz için en uygun tasarımlar arasından seçim yapma şansını değerlendirebilirsiniz.

 

 Farklı Renk ve Model Yapılarıyla Kaliteli Emzirme Sütyenleri

 

 Her beden ölçüsüne ve kişisel istekleri uygun seçim imkanı sağlayan emzirme sütyenleri, kategori bünyesinde geniş ürün yelpazesi sunuyor. Başta beyaz ve siyah olmak üzere ayrıca gri ve krem renkleri arasında tercih gerçekleştirebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz modeli bağlı olarak tercih yapabilir; lohusa dönemini çok daha konforlu ve sağlıklı şekilde geçirebilirsiniz.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mart 09, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR