Hamile Giysi Stilleri Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Hamilelik, bir kadının hayatındaki en güzel evrelerden biridir. Bu aşamada, vücut fiziksel dönüşüm geçirir ve yumuşak ve rahat kıyafetler ister. Hamile kadınlar için en iyi giysi hem anne hem de bebek için zorunlu olduğu için karın bölgesinin genişlemesine izin verendir.

  Eski günlerde, çoğu hamile kadın eski giysilerini giymeyi seçerdi ve hamile kıyafetleri almayı bile düşünmezdi. Görünüşleriyle ilgili endişeler daha azdı, çünkü hamilelik döneminde kendilerini formda hissetmeye meyilliydiler. Birçok hamile kadının çalıştığı, sosyalleştiği ve hatta bazen uluslararası seyahat ettiği için hem rahat hem de şık görünmesi gerekir. Doğal olarak, günümüzde bebek bekleyen annelerin hamile giyim gereksinimleri farklıdır.

 

Hamile Giysi Stilleri

  

Hamilelik döneminde kaliteli ve iyi tasarlanmış kıyafetler giymek popüler bir trend olmuştur. Günümüzde çoğu hamile kadın artık hamileliklerini gizlemeye ya da örtmeye çalışmıyor; bunun yerine, yeni şekillerine uyan farklı giysi çeşitleri seçiyorlar. Bazı kadınlar hamilelik sırasında çok bastırılmış bir şekilde giyinmeyi severler, birkaçı yumrularını göstermek ister ve bazıları saklamayı sever, hamilelik giyiminde her üç beklentiye uyacak şekilde farklı stillerde bulunur.

 

  Hamilelik doğumla sonlandığında giyilecek en iyi giysileri seçmek en önemli şeydir. Hamilelik döneminde giyinmek eğlencelidir, çünkü hamile kadınlarda kendine olan güven ve güzellik duygusu fazladır. Yeni doğum yapan anneler sabahlıklı lohusa pijama takımı seçerken bazı şeylere dikkat etmelidir. Bunlar; hafif ve rahat pijama takımlarının seçilmesi, aşırı sıkı pijamalardan uzak durulması, karın desteği sağlayan kıyafetlerin giyilmesi olarak sıralanabilir.

 

 

  Uygun Sütyen Seçimi

 

  Hamilelikte olduğu kadar doğum sonrasında da dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Kimi annenin sütü fazla gelir ve göğsünden damlatır. Emzirme sütyeni sayesinde bu gibi problemler ortadan kalkar. Birçok emzirme sütyeni, içine emici ped konulması için uygundur.

 

  Böylece normal sütyenlerin içine koyacağınız pedler gibi kayma yapmaz. Emzirme sütyenleri aynı zamanda göğüs ucundan açılabilir. Böylelikle sütyeni çıkarmadan bebeğinizi emzirebilirsiniz.

 

  Hamilelik ve Sonrasında Akılda Tutulması Gerekenler

 

  Hamile veya lohusalık iç giyim, ev giyim ve dış giyim ürünlerindeki en önemli faktörlerden biri, onları giyerken rahatınızdaki alanın seviyesidir. Vücudunuz hem hamilelikte hem de doğum sonrasında değişeceğinden bedeninize göre giysilerinizin de değişmesi gerekir.

  Çoğunlukla, kadınlar hamileliklerinin çeşitli aşamalarında bütçeleri konusunda bilinçli olma eğilimindedirler, bu nedenle kaliteli hamile kıyafetleri için harcama yapmaları önerilir. Hem perakende mağazalarda hem de her bütçeye uygun çevrimiçi alışveriş sitelerinde çeşitli seçenekler bulunmaktadır.

 

 

  Hangi Kumaş Türleri Tercih Edilmeli?

 

  Yumuşak, rahat ve nefes alabilen kumaşlardan oluşan pijama takımları, işlevselliğiyle hayatınızı kolaylaştıracak emzirme sütyenleri, toplarlayıcı iç giyim ürünleri ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz sanal mağazalarda konforunuz için aradığınız her şeyi bir arada bulabilirsiniz. Pamuklu, doğal elyaftan üretilen kumaşları tercih ederek hamilelik ve lohusalık sürecini en rahat şekilde atlatmak sizin elinizde.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mart 08, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR