Hamile Giyim de Yeni Trendler

hamile giyim, hamile pijama, hamile gecelik, lohusa giyim, hamile elbise,

Hamile giyim son zaman çok büyük bir değişikliğe uğradı. Hamile hanımların hem rahat etmesi hem de stil beklentisine yanıt vermesi için en iyi tasarımlar üretiliyor. Hamile giyimin son zamanlardaki trendi daha çok takım şeklindeki kıyafetler oluyor. Trendlere uygun giyinmek için pek çok seçenek yer alıyor. Bu seçenekler arasında kadınlar kendilerine ve vücutlarına en uygun olan kıyafeti seçiyor. Hamile giyiminde en çok dikkat edilmesi gereken konulardan biri rahatlık oluyor.

Hamileliğin getirdiği kilolar ve ödemler bedenin büyümesine sebep oluyor. Bu durumda daha rahat ve esnek kumaşlar tercih etmek gerekiyor. Hamilelikten sonra gardırobu tamamen yenilemek zorunlu hale geliyor. Bu durumda en trend ve en rahat kıyafetleri tercih etmek gerekiyor. Hamilelik sonrasında da bir süre ödemler ve kilolar kaldığı için bu kıyafetler giyilmeye devam ediyor. Hamile giyiminin en güzel trendleri hemen hemen her mağazada yer alıyor.

Hamile Giyimde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hamile giyiminde dikkat edilmesi gereken pek çok şey vardır. Hamilelik ile birlikte vücut şişmeye ve daha ödemli bir hale gelmeye başlar. Son zamanlarda pek çok trend hamilelik kıyafeti bulunuyor.  Bu kıyafetlerin rahat olması kadınların daha rahat olmasını sağlar.

Aynı zamanda esnek kumaşlar ile olan kıyafetleri seçmek karın bölgesi büyümeye devam etse de giyilebileceği için daha ideal olmaktadır. Hamile kıyafetleri doğumdan sonra da uzun süre kullanılıyor. Kıyafet seçimlerinde kadınların daha rahat bir şekilde hareket etmesi için riklalı kumaşlar daha ideal tercihlerden biri oluyor.

Hamile Giyim Trendi 2020

2020 yılında hamile giyiminin en trend parçalarından biri alt ve üst takım şeklinde olan penye kıyafetler oluyor. Aynı zamanda kışlık etek ve kazak takımları son derece trend parçalar arasında yer alıyor. 2020 yılının hamilelik yaz trendi diz altı ince elbiseler oldu. Hem çok rahat hem de gebelik sonrasında giyilebileceği için çok fazla tercih edildi.  Uzun yere kadar örme elbiseler ise kış aylarının en trend parçalarından biri oldu. Son zamanlarda hamilelik kıyafeti  trendleri arasında eşofman takımları da yer alıyor.

Eşofman takımları çok rahat olduğu için hamile kadınlar için çok ideal bir tercih oluyor. Hemen hemen herkes bu trendlere ayak uydurarak uyum sağladı. Özellikle eşofman takımları hem hamile kadınlar hem de hamile olmayan kadınlar arasında en çok tercih edilen kıyafetler arasında yer aldı. 2020 yılının en trend ürünleri takım kıyafetler oldu.

Lohusa Giyim

Hamilelik sonrası kadınlar lohusa dönemine giriyor. Bu dönemde de son derece rahat bir kıyafet tercih etmek gerekiyor.  Lohusa giyiminde daha çok eşofman takımları giyiliyor. Lohusa giyim sırasında bebek emzirmesini sağlamak adına kolay açılabilir gömlekler giymek gerekir.

Çıt çıtlı ve kolay açılan üstler tercih ederek bebekleri çok daha kolay bir şekilde emzirmek mümkün olur. Saten kıyafetler daha rahat olduğu için saten kıyafetler tercih etmek istiyor. Son zamanlarda en trend lohusa kıyafetleri ise gömlek elbiseler oluyor.  Gömlek elbiseler hem son derece rahat hem de bebeği beslerken büyük bir kolaylık sağlıyor.

Kıyafetlerin kumaşları son derece önemlidir. Kötü bir kumaş kadınları rahatsız ettiği için iyi bir kumaş böyle durumlarda çok önemlidir. Şort ve gömlekli ev giyim takımları da tercih edilebilir. Trendlere uygun olan lohusa kıyafetlerini vücudunuza bağlı olarak tercih edebilirsiniz.

Hamilelere Pijama Önerileri

Hamile pijama tercihinde daha çok rahatlık ön planda tutulur. Hamile pijama takımlarında karın şişmesi söz konusu olduğu için eğilip kalkmak zorlayıcı olabiliyor. Bu sebeple daha çok elbise şeklindeki pijamalar tercih edilmelidir. Uzun elbise pijama ya da kısa elbise pijama tercih edilebilir. Son zamanlarda elbise pijama ile ilgili pek çok seçenek ortaya çıkıyor.  Bu seçenekler arasında vücudunuza en uygun ve en rahat pijamaları tercih etmeniz gerekir. Aynı zamanda hamilelik sırasında vücut daha hassas olduğu için pamuklu kıyafetleri tercih etmek gerekir.

Hamile piyasasından bir diğeri ise saten alt üst takımlar şeklindedir. Bu pijamalar son derece rahat olduğu için kolaylıkla giyip çıkarmak mümkün olur. Hamile pijaması tercih ederken giyip çıkarması en kolay olan kıyafetlerin tercih edilmesi gerekiyor. Aynı zamanda pijama kumaşı da kaliteli olmalıdır. 

Etiketler: hamile giyim, lohusa giyim, hamile elbise, hamile pijama, hamile gecelik
Ocak 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR