Hamile Giyimde Seçenekler Neler

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

 

Başta isme özel sabahlıklar olmak üzere hamile giyim kategorisinde birbirinden farklı tasarımlara ev sahipliği yapan ürünler alıcıların beğenisine sunuluyor. Birbirinden farklı desen ve motiflerin birbirleriyle uyumlu bir şekilde temsil edildiği bu ürünler hem kapıda ödeme hem de kredi kartları ödeme yöntemlerinden biri seçilerek kolaylıkla sipariş edilebilir. Halihazırda tüm ürünlerde yüzde otuza varan indirimler de yapılıyor.

 

 İsme özel olan ürünlerde istenilen her isim sabahlıkların ön ve arka tarafına yazdırılabilir. Hem annenin hem de bebeğin isminin yazılı olduğu modeller de diğer seçenekleri oluşturuyor. Kanat ve melek figürleriyle çok daha zengin bir tasarım gücüne sahip olan bu ürünlerde nakış işlemeleri de beğenilen ayrıntıları meydana getiriyor.

 

 İsteyenler daha öncesinde bu ürünleri sipariş eden giyenlerin yaptıkları yorumları okuyarak ürün hakkında daha geniş ve detaylı bilgilere sahip olabilir. Hamile giyim kategorisinde diğer ürünlerde de birden fazla alternatif farklı renkleri ile birlikte yeni sahiplerini bekliyor.

 

 Hamile İç Giyim Ürünleri Nelerdir?

 

 Tamamen organik kumaşların bir araya getirilmesiyle imal edilen hamile iç giyim ürünleri kendi içerisinde onlarca farklı seçeneğe ayrılıyor. Süngerli bir yapıya sahip olan emzirme sutyenleri toplamda üç farklı renge ev sahipliği yapmaktadır. Siyah ve beyaz renklerin dışında ten rengi olan modeller de fiyat farkı olmaksızın satın alınabilir. 80 B'den başlayan ölçüleri 95B'ye kadar uzanıyor.

 

 Son derece kullanışlı ve özel üretim olan bu sutyenlerin garanti süreleri ise 2 yıldır. Hem elde hem de makinede yıkanabilir olma özelliklerine de sahiptir. Yüzde sekseni pamuk kumaşından imal edilirken yüzde yirmi oranında elastan kumaşı kullanılmıştır. Bu yüzde yirmilik elastan kumaşı sayesinde esneme payı oldukça yüksektir.

 

 İç giyim ürünlerinde bir diğer seçeneği emzirme atletleri oluşturuyor. Atletler en yüksek beden ise 100B olarak belirlenmiştir. Bedenlerinden emin olamayanlar boyunu, kilosunu ve gebelik haftasını yazarak kendileri için en uygun atletleri listeleyebilir.

 

 Dar ve geniş kalıplı olmak üzere toplamda iki farklı çeşidi bulunmaktadır. Hamile giyim kategorisinde yer alan diğer ürünler ise slip türündeki külotlardır. Yine aynı şekilde siyah, beyaz ve ten renklerine ev sahipliği yapan bu modeller hem hamilelikte hem de doğum sonrasında rahatlıkla giyilebilir. Ürünler kullanılmadığı takdirde 7 gün içerisinde değişim ya da iade talebinde bulunulabilir.

 

 Hamile Giyimde Lohusa Çamaşırları

 

 Hamile giyimde lohusa çamaşırları için ilgili kategoriye tıklamak ve sıralanan ürünleri incelemek yeterli olacaktır. Bu kategori içerisinde en çok satın alınan ürünlerin başında bel korseleri geliyor. Agraflı ve double olan bu korseler siyah, lacivert gibi koyu renkleri bünyesinde barındırıyor.

 

 1 beden küçültme özelliğine sahip olduğu için ani kilo kayıplarında dahi pratik bir şekilde giyilebilir. Çift kat kumaştan imal edildiği için şık olduğu kadar oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Tek parçadan oluşan bu ürünler de indirimli fiyatlardan ve kampanyalardan yararlanılarak sipariş edilebilir. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Ekim 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR