Hamile Giyimde Öne Çıkan Modeller Hangileri

hamile giyim, hamile giyim elbise, ucuz hamile elbise, tesettür hamile giyim

Hamile Giyimde Öne Çıkan Modeller Hangileri

Gecelikler, sabahlıklar ve taytlar başta olmak üzere birçok farklı ürün hamile giyim kategorisinde alıcıların beğenisine sunuluyor. Aynı zamanda kullanım özellikleri bakımından fark yaratan ve avantaj sağlayan çeşitli çamaşırlar da hamile giyim kataloglarından seçilerek rahatlıkla sipariş edilebilir. Yirmiden fazla renk seçeneğinin yanı sıra her bedene uygun ölçüleri ve belden ayarlamalı özellikleriyle bu ürünler bu senenin de en çok satan modelleri arasında gösteriliyor.

  Hamile Giyimde ilk Seçenekler: Hamile Taytları

  Hamile taytlarında hem likralı hem de pamuklu olan modeller en çok satanlar listesinde birinci sırada yer alıyor. Likra kumaşı sayesinde esneme payı oldukça yüksek olan bu ürünlerin imalatında büyük oranda pamuk kullanılmıştır. Şık görünümlerinin yanı sıra oldukça konforlu bir giyim vaat eden bu ürünler giyenlere hareket serbestliği de tanıyor.

  Korse biçiminde olan taytlar da hamile giyim kategorisinde en çok incelenen ve satın alınan bir diğer modeldir. Krem, ekru ve beyaz gibi açık tondaki renkleri oldukça revaçtadır. Doğum öncesinde kullanılmak üzere imal edilen bu taytlarda kahverengi, mavi ve lila gibi alternatif renkler de mevcuttur. Boyunu, kilosunu ve gebelik haftasını yazan alıcılar kendi bedenleri için en uygun olan taytların tam listesine ulaşabilir.

  Hamile Giyimde İkinci Seçenekler: Hamile Atletleri

  Emzirme atleti olarak da nitelendirilen hamile atletleri hamile giyim kategorisindeki diğer seçenekleri oluşturuyor. Beyaz ve ekru renkleri dışında turkuaz, süt mavisi gibi renk alternatifleri de herhangi bir fiyat farkı ödenmeksizin temin edilebilir. En az taytlar ve diğer çamaşırlar kadar rahat olan bu atletler kolay emzirme avantajlarını da birlikte sunuyor.

  Doğum sonrasında rahatlıkla kullanılan bu atletler lohusalık kadınların zaman ve enerji bakımından tasarruf yapmasını da kolaylaştırıyor. Pamuklu kumaşı sayesinde yılın dört mevsimi, tamamen tercihe bağlı olarak kullanılabilir. Yüzde yirmi beşe varan indirimleriyle her bütçeye uygun olarak tanımlanan emzirme atletleri telefon ve Whatsapp üzerinden de kolaylıkla sipariş edilebiliyor.

  Lohusa Korseleri ve Öne Çıkan Özellikleri

  Hamilelikten sonra göbek bölgesini toplamak için özel olarak üretilen korseler birçok farklı renk seçeneğini de bünyesinde barındırıyor. Agraflı ve göğsü açık olan modelleri hem genç hem de orta yaşlı anneler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. İsteyenler için hem agraflı hem de double olan versiyonları da çok az bir fiyat farkı ödenerek temin edilebilir. Bu ürünlerde öne çıkan renkler siyah ve beyazdır. Ancak ekru, lacivert ve pudra gibi farklı renkler de aynı kataloglardan incelenerek satın alınabilir.

  Agraf özelliği nedeniyle kolaylıkla ayarlanabilen bu ürünlerde ten rengi olan modeller de oldukça revaçtadır. Saat 14:00'a kadar tamamlanan siparişler aynı gün kargoya verilerek hızlı teslimat parolasıyla Türkiye'nin her şehrine gönderiliyor. Çift kat kumaştan üretildiği için son derece dayanıklı olan korselerin toplam garanti süreleri ise 2 yıldır. 

Etiketler: hamile giyim, hamile giyim elbise, ucuz hamile elbise, tesettür hamile giyim
Kasım 18, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR