Hamile Giyimde En Yeni Ürünler Hangileri

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

En uygun fiyatlarla alıcılara takdim edilen hamile giyim ürünleri 2019 yılı itibariyle birçok farklı tasarıma ev sahipliği yapıyor. Standart renklerin yanı sıra birçok farklı ve yeni renk de bu giyimlerde alıcıların beğenisine sunuluyor. Şık olduğu kadar son derece rahat ve konforlu olan bu giyim ürünlerinin garanti süreleri ise 12 aydan başlayıp 2 yıla kadar uzanmaktadır. Satın alma seçenekleri de her bütçeye uygun fiyatlarla beraber desteklenerek alım kolaylığı sağlamaktadır. İsteyenler taksitli ödeme imkanlarından faydalanabilir. Kart kullanmayanlara kapıda ödeme kolaylığı da sunuluyor.

  Hamile Taytları ve Ürün Özellikleri

  Her mevsime uygun taytlar hamile giyim kategorisinde yer alan ilk ürünlerdir. Özellikle sonbahar ve kış mevsimlerinde tercih edilen pamuklu taytlar en çok satın alınan ürünlerin başında geliyor. Pamuklu yapısı sayesinde soğuk hava şartlarına karşı ekstra koruma sağlar. Aynı zamanda likralı olan bu modellerin esneme payları oldukça yüksektir. Ana renkleri arasında siyah ve gri yer alıyor. Beden konusunda karar veremeyenler için bir başka satın alma yöntemi ürün kataloglarında bulunuyor. Boy, kilo ve gebelik haftası yazılarak kendi bedenine en uygun taytlar incelenebilir ve sepete eklenmek suretiyle anında sipariş edilebilir. Doğum öncesi rahatlıkla kullanılabilen hamile taytlarında başka seçenekler de bulunuyor. Korse modelli olanlar da son yılların en çok tıklanan ve sipariş verilen bir diğer modelini oluşturuyor. Bu modellerde ise krem ve beyaz gibi açık renkler de bulunuyor.

  Hamile Pijamaları ve Renk Seçenekleri

  Hamile pijamaları her bedene ve tarza uygun yepyeni tasarımlarıyla bu kategoride yer alıyor. Dantel yakalı ve son derece şık bulunan pijamalar ilk seçenekler arasında bulunuyor. Pembe ve kırmızı renklerinin yanı sıra son yılların moda rengi olan pudra da alternatifler arasında mevcuttur. Önden düğmeli olan versiyonları bir gömlek rahatlığında giyilebilir. Bu ürünlerde öne çıkan renkler ise beyaz ve mavidir.

  Hamile Pijamalarında En Yeni Trendler

  Yeni üretim olan taş detaylı pijamalar hamile giyim kategorisinde en yeni trendlerden ilkidir. Roba kısmı taşlarla süslenmiş olan bu modeller rahatlığı kadar estetiğine önem veren kadınların ilk tercihleri arasında bulunuyor. Çift taraflı düğmesi sayesinde emzirme özelliklerine sahiptir. Ambalaj içeriğinde saç bandı da yer almaktadır ve bu ürünler fiyata dahildir. Saç bandı pijamaların rengi ve tasarımı ile birebir uyumludur. İsteyenler ikili takım halinde kullanabilir. Pijamaların tamamı belden ayarlamalı olarak imal edilmiştir. Small'dan başlayan beden ölçüleri Xl'a kadar uzanmaktadır. Alternatif renkleri arasında ekru ve fuşya da bulunuyor.

  Hamile Geceliklerinde En Yeni Seçenekler

 

 

 Gecelikler de tıpkı sabahlıklar gibi birçok farklı model ile beraber satışa çıkarılıyor. Eteği dantel detayları süslenmiş olan versiyonları son üç yılın en çok satan ürünleri arasındadır. Ek olarak sevimli bebek desenleri bel kısmında yer alan son derece özgün tasarımlı modelleri de mevcuttur. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mayıs 10, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR