Hamile Giyimde Çok Satan Modeller Hangileri

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Başta tayt ve tişörtler olmak üzere hamile giyim kategorisinde birçok farklı ürün bulunmaktadır. Hamilelere özel olarak üretilen bu ürünler doğum sonrasında da rahatlıkla kullanılabilir. Başta birinci sınıf pamuk kumaşı olmak üzere birçok kaliteli kumaşın bir araya getirilmesiyle üretilmiştir. Hamile giyim kataloglarındaki ürünlerden bazıları sonbahar - kış ayları için uygunken, bazıları tamamen tercihe bağlı olarak yılın dört mevsimi giyilebilir.

  Hamile Tayt Modelleri ve Ürün Özellikleri

  Hem likralı hem de pamuklu olan tayt seçenekleri bu kategorinin en çok satan modellerinin başında geliyor. Likralı kumaşı sayesinde esneme payı oldukça yüksektir ve giyenlerin çok daha rahat hareket etmelerini sağlar. Siyah, beyaz ve gri gibi ana renklerin yanı sıra pudra, kahve, haki ve turkuaz gibi renk alternatifleri de bulunuyor. Korse taytlar ise bir diğer seçeneği oluşturuyor. Eşofman görünümünde olan bu modeller sadece ev ortamında değil dışarıda da giyilecek kadar estetik bir bütünlüğe sahiptir.

  Mevcut hamile giyim kataloglarındaki taytlar bu modellerle sınırlı değil. Yüksel belli modelleri de büyük bir rağbet oranıyla tercih ve sipariş ediliyor. Saat 14:00'a kadar tamamlanan siparişler aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir.

 Hamile Tişört Modellerinde ilk Seçenekler

  Üzerinde çeşitli desenlerin ve motiflerin yer aldığı tişört modelleri son derece renkli çizgileriyle birlikte satışa çıkarılıyor. Üzerinde İngilizce ve Türkçe yazıların da bulunduğu tişörtler pamuklu ve likralı kumaşlar kullanılarak imal edilmiştir. Small, Medium, Large gibi beden ölçüleri sipariş aşamasında seçilebilir. Bedenini seçmekte zorluk çekenler boyunu, kilosunu ve gebelik haftasını ilgili kutulara yazabilir.  Momy's Boy yazılı tişörtlerin yüzeyinde renkli motiflerle çizilmiş bebek figürleri de yer alıyor. Yatay çizgilerle hareketli bir bütünlüğe sahip olan tişörtlerde ise yan yana görünen iki bebek figürü, özellikle ikiz bebek bekleyen annelerin alışveriş sepetlerine ekleyebileceği, son derece orijinal ürünlerdir.

  Alternatif Hamile Tişört Modelleri

  Bebek baskılı ve fermuarlı tişörtler aynı kategoride yer alan ve çok satan diğer modellerdir. Fermuarlı yapısı sayesinde eşofman görünümünde olup son derece sportiftir. Mavi, turuncu ve sarı gibi renkleri mevcuttur. Sadece yaz aylarında değil ilkbahar ve sonbahar gibi mevsimlerde de giyilebilir. Hem anne hem de bebek sağlığı göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. İçeriğinde sağlığa zararlı hiçbir madde bulunmaz. Bu sayede sadece estetik ve işlevsel değil sağlıklı giyimler için de idealdir.

  Üzerinde ''Hello Mommy'' yazan modeller ise son seçenekleri oluşturuyor. Bebek figürleri ise kalp deseninin içerisinde yer almaktadır. Bu ürünlerde süt mavisi, pudra, pembe ve ekru gibi açık renkler oldukça revaçtadır. Yüzde kırka varan indirimlerle temin edilen hamile tişörtleri her bütçeye uygun olduğu için sıklıkla tercih ediliyor. Aynı ürünleri stok kodunu yazarak Whatsapp üzerinden sipariş etmek de, ek seçenekler arasında yer alıyor.  Hamile giyim kategorisinde ek olarak gecelikler, sabahlıklar ve pijama takımları da yer almaktadır. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Ocak 05, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR