Hamile Giyim Ürünlerinde En Yeni Seçenekler Hangileri

Hamile Giyim Ürünlerinde En Yeni Seçenekler Hangileri

Başta emzirme aletleri olmak üzere birçok farklı ürün hamile giyim kategorisinde yeni sahiplerini bekliyor. Hamileliğin şıklık ve konfor talepleri baz alınarak satışa çıkarılan bu ürünler uygun fiyatları ve satın alma seçenekleriyle de müşteri memnuniyeti sağlıyor. Satışta ve stokta olan tüm modellerin görselleri incelenebilir ve dakikalar içerisinde sipariş edilebilir.

 

 Emzirme Atletleri ve Ürün Seçenekleri

 

 Pratik kullanımlarıyla büyük kolaylık sağlayan emzirme atletleri son beş yılın en çok satan hamile giyim seçenekleri içerisinde yer alıyor. 80 bedenden başlayan ölçüleri 100 bedene kadar çıkabiliyor. Bu sayede bedenine göre emzirme atleti bulmakta güçlük çeken alıcılara da büyük kolaylık sağlanmış bulunuyor. Ana renkleri arasında beyaz ve ekru renkleri bulunuyor. Ancak siyah ve koyu lacivert gibi renk alternatifleri de mevcut. Pamuklu kumaştan imal edildiği için terletme yapmaz ve cildi tahriş etmez. Doğum sonrası da rahatlıkla kullanılabilir. İnternette beğenilen bu atletler, istenildiği takdirde Whatsapp ve telefon üzerinden de sipariş edilebilir.

 

 Lohusa Korseleri ve Öne Çıkan Özellikleri

 

 Doğum sonrası sıklıkla giyilen özel korseler birçok farklı seçeneğe ayrılıyor. Bunların başında agraflı double bel korseleri gelmektedir. Göğsü tamamen açıkta bırakan korseler de en çok satanlar listesinde yer alan bir diğer üründür. Açık atlet yapısı sayesinde hem hareket etmeyi hem de emzirmeyi kolaylaştırır. Siyah ve beyaz renkleri dışında ten rengi de kataloglardan seçilebilir.

 

 Bu hamile giyim kataloğu diğerlerinden farklı olarak onlarca farklı alternatif ürünü çatısında topluyor. Bunlardan bir diğeri de toparlayıcı boxer işlevi gören korselerdir. Paçalı yapısı sayesinde her kısmı rahatlıkla ayarlanabilir. Korsenin askıları da mevcuttur. Alıcılar bu koseyi hem askılı hem de askısız olarak giyebilir. Teknoloji desteğiyle imal edilen ürünlerin beğenilen bir diğer özelliği de var. İstenildiği takdirde bu korseler bir beden küçültülebilir. Ani kilo veren kadınlar aynı korseyi uzun ömürlü olarak kullanabilir. Sırtı straplez kesim olan bu modeller havale ve kapıda ödeme imkanlarından faydalanılarak satın alınmaktadır.

 

 Korse Seçeneklerinde Diğer Alternatifler

 

 Külotlu etek korseler de alternatif olarak değerlendirilebilecek bir diğer üründür. Sadece göbek bölgesinde değil kalça ve bel kısmında da toparlanma sağlamaktadır. Ambalaj içeriğinde külot da yer almaktadır. Birden fazla ürün alındığı için yapılan indirimler cep dostu olarak tanımlanıyor. Mideli ve paçalı korseler için de aynı kategoriye giriş yapılabilir. Bu korseleri diğerlerinden ayıran en önemli özellik, kaymayı önleyen silikon bantlara sahip olmasıdır. Yüzden doksandan fazlası polyamid kumaşından imal edilmiştir. Elastan kumaşı da kullanıldığı için esneme payı oldukça yüksektir.

 

 Göğsünün alt kısmı balen destekli olan en yeni modeller de satışa çıkarıldı. Bu modellerde en çok tercih edilen renkler ise siyah ve lacivert gibi koyu renklerdir. Dikişsiz kumaştan üretilen bu korseler konforlu giyimler için idealdir. Son seçenekler arasında yüksek bel slip külotlar ve boydan paçalı korseler yer alıyor. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Haziran 16, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR