Hamile Giyim Özellikleri ve Avantajları Neler?

Hamile Giyim

 

Aksesuarlar kategorisine tıklayan alıcılar hamile giyim ürünlerini görselleri ile inceleyebilir, online platformlarda siparişlerini kısa müddet içerisinde bitirebilir. Hem ürün özellikleri hem satın alma avantajları itibariyle fark yaratan bu ürünler hem gebelikte hem de doğum sonrası kolayca giyilebilir. Bir hayli değişik süslemeye ve motife de hane sahipliği yapan hamile giyim seçenekleri yenilenen kreasyonlar dahilinde tanıtımı yapılan ürünleri de bünyesinde barındırıyor. 35 numaradan başlayan ölçüleri 40 numaraya kadar uzanmaktadır.

 Hamile Giyim Satın Alma Avantajları

 Yüzde kırka varan indirimleriyle her bütçeye uygun olarak görülen hamile giyim modelleri bu istikametiyle de avantajlı ürünler kategorisinde bulunuyor. Stok kodu öğrenildiği takdirde telefon ve Whatsapp üzerinden de sipariş edilebilir.

 Toplamda dört değişik ödeme metodu alıcıların bilgisine sunuluyor. Kredi kartına tek çekim yapılarak veyahut havale ile ödemeler aynı gün içerisinde gerçekleştirilebilir. Aynı vakitte kapıda nakit ve kredi kartı ile ödeme olanakları da sunulmaktadır. Saat 14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir.

 Pijama takımları ve diğer elbiseler ile bakıldığı takdirde terlikler bitirici aksesuarlar olarak düşünülmektedir. Bu yüzden hepsinin aynı sepet içerisinde konulması ve sipariş edilmesi çok daha mantıklı olacaktır. Ansızın fazla ürün alan ve belli bir kotayı aşan alıcılar kargo da fiyatsız olarak gönderiliyor. Toplamda yalnızca üç iş günü içerisinde verilen adreslere tüm ürünler özel kutuları ile gönderilmektedir.

 Sade Hamile Giyim

 Sade ve minimal bir moda anlayışıyla üretilmiş olan Hamile Giyim nde rastgele bir motif ya da nakış kullanılmamaktadır. Bu yüzden ücretleri tamamıyle cep arkadaşı olarak nitelendirilmekte ve kolayca satın alınabilmektedir.

 Minimal Hamile Giyim nde öne çıkan renkler ekru, kırmızı ve mavidir. Bu arada armağanlık eşya olarak da düşünülebilen bu ürünler özel olarak paketlenip o şekilde tedarik edilebilir. Kalın tabanı sayesinde banyolarda bile kullanılabilir. Sudan ve diğer etraf koşullarından hiçbir şekilde etkilenmeyen, son derece dayanıklı modellerdir. Taç işlemeli olan sürümlerinde ise havlu modeli kullanılmıştır.

 Alternatif Hamile Giyim

 Mavi kanatlı nakışları ile göz dolduran ve benzerlerinden ayrılan Hamile Giyim nde ücret farkı biraz artmaktadır. Ancak süslemelerde kullanılan özgün bakış açısı bir hayli alıcının dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu arada küçük taşlarla süslenmiş olan bu terlikler konuklukta de kullanılabilir.

 Bir diğer model ise tüylü bir tasarım ölçeğine sahip olan modellerdir. Bu ürünler de son derece narin ve naif bir yapıya sahip olup pijama ve gecelik gibi ürünlerin altında aksesuar olarak değerlendirilebilir. Hamile Giyim  bu arada setlerin içerisinde de satılıyor. Taç ve terlikleri aynı anda sipariş eden alıcılara ise yüzde otuza varan indirimler yapılıyor. Pembe ve mavi renklerinin muhteşem uyumuyla satışa çıkarılan taç ve terlik setleri birbirini bitiren iki ayrı aksesuar olduğu için seçenek sebebidir. 

 

Etiketler: Hamile Giyim
Kasım 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR