Hamile Giyim Önerileri

hamile giyim, lohusa pijama

Hamile Giyim Önerileri

Hamile olduğunu öğrenen bayanlar alışverişe başlamadan önce bir takım konulara özen göstermeleri gerekmektedir. Başta hamile giyim kategorisinde nasıl bir ürün arayışı yapılması konusunda ön araştırma yapmaları faydalı olacaktır. Bu sayede doğru seçim yapmak daha sağlıklı olacaktır. Hamilelik esasen kısa bir süreç gibi görünse de gebelik sürecinde olan bayanlar için zor ve uzun süren bir süreçtir. Bu nedenle başta beslenme ve daha sonra giyim konusu hakkında detaylı  bilgilere sahip olmalarında fayda vardır.

Bayanların bu süreçte vücutlarında çok büyük değişiklikler meydana gelmektedir. Özellikle bebeğin büyüdüğü her ay vücutta aşırı kilo söz konusu olacaktır. Hamilelik sürecinden önce kullanılan kıyafetler ise bu dönmede kullanıldığı zaman hem bebek için rahatsızlık verecek durumları ortaya çıkaracaktır hem de anne adayı için rahatsızlık veren durumların ortaya çıkmasına neden olacaktır. Dolayısı ile sizler de hamilelik sürecinde mutlaka hamile giyim önerilerini dikkat alıp, bu yönde giyim tarzınızı eskisine göre değiştirmeniz gerekir.

Hamile ve Lohusa Giyim Önerileri

Hamilelik sürecinde mutlaka giyim konusunda bazı püf noktalara dikkat etmeniz şarttır. Genç ve orta yaş bayanlar için hem estetik açıdan hem de rahatlık açısından kullanılabilecek pek çok ürün mevcuttur. Bunlardan bazıları ise;

  • Hamile tayt modelleri; tayt modelleri hayatın her alanında kullanılabildiği gibi hamilelik sürecinde de bayanların en fazla tercih ettiği giyim ürünlerinden biridir. Hamile olduğunu öğrenen anne adaylarının mutlaka dolaplarında birkaç farklı çeşitte tayt bulundurması gerekir. Bu hem ev rahatlığı için hem de dışarıda ve iş yerinde rahatlık elde etmek isteyen bayanların vaz geçilmez giyim ürünlerinden biri olacaktır.

 

  • Hamile pantolon modelleri; kot pantolonların veya Jean pantolonların bel kısmı sert ve dar olmaktadır. Bu durum hamile bayanlar için kesinlikle çok sakıncalı bir durum olacaktır. Dolayısı ile sizler de hamilelik dönemlerinde sıradan kot pantolonlar yerine hamile pantolonlarını tercih edebilirsiniz. Hamile pantolon modellerinde en çok dikkat çeken nokta bel kısmının ayarlanabilir olması ve yine bel kısmının tamamen esnek kumaşlardan üretilmiş olmasıdır. Ayrıca sadece rahatlığı ile değil, aynı zamanda da şık ve estetik görünümü ile de bayanların hamile giyim ürünleri içinde en çok tercih ettiği ürünlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

  • Hamile elbise modelleri; yaz aylarında gebelik süreci içinde olan bayanların en çok kullanmayı sevdiği ürünlerden biri de elbise modelleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle tatil gibi planlarınız varsa mutlaka kendi vücudunuza uygun şekilde tasarlanan hamile elbise modellerini tercih edebilirsiniz.

 

  • Askılı pantolon ve etekler; askılı pantolon ve askılı etek modelleri hamile bayanların adeta kurtarıcısı niteliğindedir. Özellikle giyim konusuna düşkün olan bayanların dolaplarında bir adet askılı pantolon ve yine bir adet askılı eteklerinin olması gerekir.

 

  • Hamile iç çamaşırları; hamileler için asla göz ardı edilemeyecek konuların başında iç  çamaşırları gelmektedir. İç çamaşırları seçerken de sizi rahatsız edecek detaylarla değil daha esnek ve daha spor modelleri tercih etmeniz gerekir.

 

En Yeni Trendlerde Lohusa Pijama Modelleri

Hamilelik sürecinde önem verdiğiniz her kıyafet gibi lohusalık döneminde de önem vermeniz gerekir. Bu sayede daha rahat bir lohusa dönemi geçirmeniz mümkün olacaktır. Özellikle hamile bayanlar ev içinde ve gece uyurken daha fazla rahatlığa ve konfora ihtiyaç duymaktadır. Tam bu noktada lohusa pijama seçimlerinin önemi ortaya çıkmaktadır. Esnek ve pamuklu kumaşlardan elde edilen lohusa pijamalar hem hastane ortamlarında kullanmak için hem de ev ortamlarında kullanmak için son derece uygundur.

Öte yandan bebek mevlitlerinde de lohusa pijamalar çok büyük öneme sahiptir. Gerek misafir ağırlamak için gerekse fotoğraf çekimlerinde daha şık bir görsele sahip olmak isteyen bayanlar en trend lohusa pijama seçimleri yapmak istemektedir.

Lohusa pijamalar sadece yeni doğum yapan bayanlar için değil bebeklerin konforları da düşünülerek tasarlanmaktadır. Çünkü bu dönemde bebekler sık sık acıkacağı için annelerin nerede ise her yarım saate bebeklerini beslemeleri gerekmektedir. Bu da pijamaların ön kısımlarının daha önemli olduğunu gösterir. Ön kısmında çıt  çıt veya fermuar bulunması ve yine yaka kısmının son derece geniş yapıda olması bu nedenle lohusa pijama seçimlerinde büyük bir öneme sahip olacaktır.

Etiketler: hamile giyim, lohusa pijama
Ağustos 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR