Hamile Giyim Alışverişi Nereden Yapılır?

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Hamileler için giydikleri kıyafetlerin rahat olması çok önemlidir. Fakat hamile kıyafetlerinin rahatlıklarının yanı sıra şık olması da bir o kadar önemlidir. Şık ve rahat hamile kıyafetleri ise en uygun fiyata lohusahamile.com adresinde mevcuttur.

Hamile Giyim

Birçok hamile kıyafet bulmak konusunda zorlanır. Hamile kıyafetlerinin rahat olmaları hamileler için en önemli özelliklerden biridir. Çünkü anne ve bebeğin rahat olması gerekmektedir. Hamile kıyafetleri rahat olurken aynı zamanda şık da olmalıdır. Hem şık hem rahat hem de uygun fiyata hamile kıyafetleri ise lohusahamile.com adresinde mevcuttur. lohusahamile.com sitesinde hamile giyim kategorisinde 3 adet alt kategori bulunmaktadır. Bunlar; elbise, alt giyim ve üst olmak üzeredir.

 Hamile Elbise Modelleri

 Hamileler için uygun fiyatlı ve rahat, renk renk birden çok model hamile giyim kategorisinde hamile elbise modelleri arasında vardır. Bunlar; günlük elbise, salopet etek bahçıvan model, arkadan bağcılık mini elbise, günlük elbise etek cepli, aksesuar yakalı arka bağcıklı mini elbise, kemerli desenli mini elbise, dantel detaylı kemerli mini elbise, ekose desenli mini elbise, desenli uzun kollu elbise, degaje yaka truvakar kol günlük elbise, pileli kemerli elbise, baskılı günlük elbise çizgili, günlük elbise çiçek motifli, günlük elbise zincirli bel kemerli, çelik kumaş deri garnili dar kesim günlük elbise, ekoseli ve örme jarse günlük elbise, dar kesim pano elbise, robadan günlük elbise, örme cepli midi günlük elbise ve ekose çelik kumaş göğüsten pileli günlük elbise olmak üzeredir.

Hamile Alt Giyim Modelleri

Hamilelere özel beli lastikli rahat pantolonlar, taytlar ve etekler olmak üzere uygun fiyatlı her renk model hamile giyim kategorisi altında alt giyim kategorisinde mevcuttur. Bunlar; gabardin pantolon, gabardin pantolon çizgili desenli, klasik kanvas düz paça pantolon, kanvas kot pantolon, kot etek, düğmeli ve cep detaylı kadife etek, kadife etek cepli, jarse pantolon yan kıvrımlı model, kot etek arka yırtmaçlı, gabardin pantolon arka bağcıklı paça model, yüksek ribana jarse pantolon, jarse pantolon deri cepli paça aksesuar model, kot pantolon skinny, kot etek çizgi dikişli, gabardin pantolon kare çizgili desen mode, fermuarlı paça gabardin pantolon, ekose yüksek ribana jarse pantolon ve şardonlu gabardin pantolon olmak üzeredir.

 Hamile Üst Giyim

 Hamilelere özel bluz, triko kazaklar ve gömlekler hamile giyim kategorisi altında hamile üst giyim kategorisi olarak mevcuttur. Yazı desenli kısa kollu bluz, yakası fermuarlı desenli tunik, bluz yaka desen baskılı model, bluz çizgi yaka aksesuar model, kapüşonlu sweatshirt, bisiklet yaka bluz, arkadan bağcıklı bluz, düğmeli yuvarlak yaka arkadan bağcıklı bluz, gömlek göğüs altından başlamalı, baskılı tişört omuzdan askılı, tunik pano örme ve düz kumaş, gömlek ekose model kemerli, salaş yaka triko kazak, bağcıklı cepli triko hırka gömlek boyun aksesuarlı mode, bluz çiçek desen işlemeli ve bluz çizgi şerit desenli model olmak üzeredir.

 Lohusahamile.com

 Yukarıda ki modelleri ve çok daha fazlasını incelemek ve sipariş etmek için lohusahamile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Ekim 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR