Genç Annelerin En Çok İhtiyaç Duydukları Şeyler Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Hayatında yeni başlayan döneme alışmaya çalışan genç anneler, yapacakları alışverişlerle yaşam enerjilerini yeniden kazanabilirler. Bu aşamada sadece bebeğinin ihtiyaçlarına odaklanacak olan anneler, kendilerine biraz zaman ayırarak keyifli bir online alışveriş deneyimi yaşayabilirler.


  Lohusa ve Hamile Ürünleri

  Değişik kategorilere ayrılan lohusa ürünleri doğum öncesi ve sonrasında yaşam kalitesini artırır. Günlük hayat temposu içinde kendine yeterli zamanı ayıramayan anneler bebekleri uyuduğu zaman ihtiyaçlarını adrese teslim online siparişler eşliğinde giderebilirler.

   * Sabahlık pijama

 * Sabahlık gecelik ve

 * Lohusa pijama takımları farklı zevk ve beden tercihlerine göre seçilebilir.

  Sadece kendi sağlığı için değil aynı zamanda bebeğinin sağlığı için de sürekli aktif ve enerjik olmak zorunda olan genç anneler rahat kıyafetler seçerek her yere yetişebilirler. Vücutta yaşanan değişikliklere en iyi şekilde cevap verecek olan kaliteli ve konforlu günlük kıyafet seçimleriyle bebek&anne iletişimi en iyi seviyede yakalanabilir.


  Lohusa Çamaşırları

  Doğumun hemen sonrasında emzirme ihtiyacının da en iyi şekilde yapılmasını sağlayan çamaşırlar, tamamen ihtiyaçlara özel olarak tasarlanmıştır. Kendine ve bebeğine zaman ayırırken hem de şık görünmek isteyenlerin tercihi olan;

  * Organik ürünler

 * Emzirme sütyenleri ve

 * Lohusa terliği modelleriyle gerektiği zaman misafirler için hazırlıklar hızlı bir şekilde tamamlanabilir.

  En çok dinlenmeye ihtiyaç duyan genç anneler, lohusalık dönemleri boyunca rahat, kullanışlı, sağlıklı ve kaliteli ürünler giyerek dış görünümlerini koruyabilirler. Gebelik boyunca fiziksel değişimler yaşayan, kilo alan hatta hareketleri kısıtlanan anneler, yapacakları alışverişlerle bu dönemi konforlu bir şekilde tamamlayabilirler.


  Lohusa Aksesuarları

  Hastane ve ev ziyaretlerinde hem bebeğinin hem de kendinin şık görünmesini isteyen anneler, online lohusa aksesuarları arasından zevklerine uygun ürünleri sipariş edebilirler. Kız ve erkek bebekler için özel olarak tasarlanan lohusa tacı çeşitleri her anne adayının sahip olması gereken bir öneme sahiptir. Bu ürün sürpriz bir hediye olarak da seçilebilir.

 

 

Terlik&taç kombinleri eşliğinde klasik bir tişört ya da gecelikle misafir şıklığı yakalanabilir. Anneler bu özel dönemlerinde kendilerini ne kadar iyi hissederse bu durum bebek bakımının da kalitesini etkiler.

  * Mevlüt şalı

 * Anne&bebek çantası

 * İsimli emzik zinciri gibi aksesuarlarla kıyafetler zenginleştirilebilir.


  Bebek Ürünleri

  Anne adayları ve genç annelerin kendi alışverişlerini yaparken bebeklerinin ihtiyaçlarını da karşılamasına imkan veren bebek ürünleri, müşteri taleplerine uygun olarak hazırlanır. İsme özel olarak hazırlanacak hastane çıkışları, annelerin bebeklerine verecekleri en özel anıdır. Çok kullanılan ve tercih edilen ürünler hakkında bilgi sahibi olmayanlar online sipariş rahatlığıyla hastane çantalarını eksiksiz olarak hazırlayabilirler.

  Bir annenin lohusalık döneminde en çok ihtiyacı olan şey eşinin ilgi, alaka ve yardımıdır. Bunun dışında gün içindeki koşturmalar da konforu artıracak olan kıyafet seçimleriyle desteklenebilir. Farklı zevk, renk, ihtiyaç, beden ve moda trendleri dikkate alınarak hazırlanan lohusa koleksiyonları anne şıklığının temsilcisidir. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mart 18, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR