En Yeni Lohusa Gecelik Modelleri Neler

lohusa gecelik

36 bedenden başlayıp 50 bedene kadar uzanan geniş seçkisiyle lohusa gecelik modelleri online platformlarda yeni sahiplerini bekliyor. Birçok açıdan çekilmiş fotoğraflarıyla takdim edilen bu ürünler pamuk ve polyester gibi son derece dayanıklı kumaşlardan imal edilmiştir. Garanti süreleri 2 yıl olan lohusa gecelik modellerinde öne çıkan renklerin yanı sıra alternatif desenler de kullanılıyor. Beğenilen ürünler önce favorilere sonra sepete eklenerek dakikalar içerisinde sipariş edilebilir. Sipariş için Whatsapp ve telefon hatları da aktif olarak kullanılabilir.

  Lohusa Gecelik Ürünlerinde Renk Seçenekleri

  Siyah, lacivert, beyaz ve ekru gibi karakteristik renklerde imal edilen lohusa gecelik modelleri aynı zamanda birçok alternatif renge de ev sahipliği yapıyor. Gri, lila ve pembe gibi açık renkler farklı tonları ile birlikte arzı endam etmektedir. Bunun yanı sıra somon pembesi, pudra ve sütlü kahve renkleri de ön planda tutulan renk alternatifleridir.

  Turkuaz ve fuşya gibi canlı renkler de lohusa geceliklerinde değerlendirilebilir. Ürünler arasında fiyat farkı bulunmamakla birlikte beğenilen renkler sade ve minimal tasarımlarıyla fark yaratmaya devam ediyor.

  Puanlı ve Desen Detaylı Lohusa Gecelikler

  Doğum sonrasında rahatlıkla kullanılabilecek ilk modeller arasında puanlı lohusa gecelikler yer alıyor. Aynı zamanda desen detaylı olan bu ürünler kolay emzirme seçeneklerine de ev sahipliği yapıyor. Dört mevsimlik olarak giyilebilecek bu modeller pamuklu kumaşı sayesinde sonbahar ve kış aylarında sıklıkla tercih edilmektedir.

  Karın bölgesinde yer alan kundak ve balon desenleri tamamen özgün olup bu ürünleri benzerlerinden ayırıyor. Geceliklerin genelinde yer alan puantiye desenleri de tamamen zarif ve estetik bir imaj çizgisine sahiptir. Beyaz renkli saç bantları da ürün ambalajında yer alıp hediye olarak alıcılara ulaştırılıyor. Saat 14:00'e kadar siparişlerini tamamlayan alıcılar için hızlı teslimat parolasıyla ürünler aynı gün kargoya verilmektedir.

  Dantel Detaylı Lohusa Gecelikler ve Öne Çıkan Özellikleri

  Rahatlığıyla konforlu giyimler vaat eden dantel detaylı lohusa gecelikler sabahlık olarak da giyilebilir. Sipariş verirken beden konusunda kararsız kalan alıcılar için avantajlı bir seçenek de sunulmaktadır. Kilosunu ve boyunu gebelik haftası ile beraber yazan kadın alıcılar, kendi bedenlerine en uygun geceliklerin tam listesine online platformların ana sayfasından erişim sağlayabilir.

  Özel kumaşı sayesinde kolay kolay buruşmayan bir yapıya sahiptir. Hem makinede hem de kuru temizlemede yıkanabilen lohusa gecelikleri toplamda 2 yıllık garanti sürelerine sahiptir.

  Lohusa Geceliklerde Diğer Modeller

  Ne olursa olsun çiçek desenlerinden vazgeçemeyenler için hem gül hem de papatya desenleri ile süslenmiş, son derece şık modeller aynı kategorilerde alıcıların beğenisine sunuluyor. Sadece yaka kısmı dantel işlemelerle süslenmiş, son derece sade olan modeller ise özellikle minimal giyinmekten hoşlananların ilk tercihi. İnci işlemeli lohusa geceliklerinde öne çıkan renkler ise ekru ve mavidir. Bu senenin en çok satan modellerinde diğer renkler gül kurusu ve vişnedir. 

Etiketler: lohusa gecelik
Kasım 01, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR