En Yeni Hamile Giyim Ürünleri Hangileri

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Başta pijama ve sabahlıklar olmak üzere birçok farklı ürün hamile giyim kategorisinde alıcıların beğenisine sunuluyor. Aynı zamanda birçok tamamlayıcı aksesuar da mevcut kategorilerde yer almaktadır. Yüzde ondan başlayan indirim oranları kampanyalı ürünler kapsamında satışa çıkarılmaktadır. Özellikle toplu alımlarda ücretsiz kargo avantajı da alıcıları bekliyor.

 

 Beğenilen hamile giyim ürünleri önce favorilere sonra sepete eklenerek dakikalar içerisinde sipariş edilebilir. Her biri garantili olan bu ürünler bir hafta içerisinde ek bedel ödemeden değiştirilebilir ya da iade edilebilir. Türkiye'nin her şehrine gönderilen bu ürünler telefon ve Whatsapp üzerinden de sipariş edilmektedir.

 

 Hamile Taytları ve Ürün Çeşitleri

 

 İlk seçenekler arasında hamile taytları yer alıyor. Bu taytların en önemli özelliği son derece rahat olup hem gebelik döneminde hem de sonrasında tercihe bağlı olarak giyilebilmesidir. Hem likralı hem de pamuklu olan versiyonları çok satanlar listesinde yer almaktadır. Esneme payı oldukça yüksek olan bu ürünler yılın dört mevsimi giyilebilir. Özel kumaşı sayesinde yaz aylarında terletmez, kışın ise sıcak tutar.

 

 Bir diğer seçenek ise yeni bir ürün olan korse taytlardır. Siyah ve beyaz gibi renkleri bulunan bu taytların siparişi 14.00'a kadar yapıldığı takdirde aynı gün içerisinde kargoya veriliyor. En önemli özelliklerinden biri selülit yok edici olmasıdır. Düzenli olarak giyildiği takdirde bacakların çok daha sıkı olmasını sağlayan özel bir yapıya sahiptir. Yüksek belli olan versiyonları ise hem spor hem de topuklu ayakkabılarla giyilerek şıklık tamamlanabilir. Gebelik sonrasında hızlı ve sağlıklı bir şekilde incelmek isteyen kadınların yüksek bel korse taytları giymesi öneriliyor.

 

 Hamile Atletleri ve Ürün Özellikleri

 

 Atletler hamile giyim kategorisinde sıklıkla incelenen ve sipariş edilen bir diğer üründür. Kampanyalı olan atletlerden iki tane alana seçili olan bir diğer ürün hediye ediliyor. Hesaplı alışverişler adına her cebe uygun fiyatlarıyla bu ürünler toplu olarak alınabilir. Toplam garanti süreleri ise 1 yıl olup yıkama talimatlarına dikkat edildiği takdirde çok daha uzun süreli olarak giyilebilir.

 

 Hamile atletlerinde öne çıkan renkler beyaz, gri ve krem gibi açık renklerdir. Üretiminde tamamen organik malzemeler kullanıldığı için sağlıklı giyimler için ideal kabul ediliyor. Süngerli olan versiyonları aynı zamanda emzirme özelliklerine de ev sahipliği yapıyor. Mor, lila ve lacivert gibi farklı renkleri de herhangi bir fiyat farkı olmaksızın anında sipariş edilebilir.

 

 Emzirme Sütyenleri ve Renk Seçenekleri

 

 Toparlayıcı emzirme sütyenleri hem gebelik öncesinde hem de sonrasında tercih edilebilir. Siyah ve beyaz gibi ana renklerin yanı sıra antrasit ve mor gibi farklı renkler de kategorilerde mevcuttur. Small'dan başlayan ölçüleri 2XL'a kadar uzanıyor. Beden ölçülerini bilmeyen alıcılar kilosunu, boyunu ve gebelik haftasını ilgili kutulara yazarak kendileri için en uygun emzirme sütyenlerini satın alabilir.

 

 Pamuklu kumaş kullanılarak imal edilen sütyenler diğer ürünler gibi telefon ve Whatsapp üzerinden de temin edilebilir.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mart 09, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR