En Trend Lohusa Pijama Takımları Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Sabahlık olarak da giyilebilen lohusa pijama takımları yüzde kırka varan indirim oranlarıyla satışa çıkarılıyor. Her ürünün görselleri mevcut kategorilerde yer almaktadır. Ürünleri daha önce giyenlerin yaptığı yorumlar okunarak pijama takımları hakkında daha detaylı bilgiler almak mümkündür. Lohusa pijama takımları pamuk ve polyester gibi kaliteli kumaşlardan imal edilmiştir. Eser miktarda elastan kumaşı kullanıldığı için esneme payları da yüksektir. Hem elde hem de makinede yıkanabilen pijamaların toplam garanti süreleri 24 aya kadar uzanıyor.

  Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımları

  İlk seçenekler arasında sabahlıklı lohusa pijama takımları yer alıyor. Bu ürünler aynı zamanda mevcut kategorinin en çok satan modelleri arasındadır. Tercihi açık renklerden yana olanlar için pembe, beyaz ve ekru gibi renkler ön plandadır. Bunun dışında kırmızı ve lacivert gibi koyu renkler de mevcuttur. Small ve Medium ölçüleri dışında XL, 1XL VE 2XL ölçüleri de seçilerek siparişler tamamlanabilir. Belden ayarlaması sayesinde rahat ve pratik giyimler için idealdir. Öğlen saatlerine kadar verilen siparişler aynı gün kargoya veriliyor. Türkiye'nin tüm şehirlerine hızlı teslimat parolasıyla kargo gönderimi yapılmaktadır.

  Dantel Detaylı Lohusa Pijama Takımları

  Ayrıntılara önem verenler için dantel detaylı lohusa pijama takımları ek bir seçenek olarak sunuluyor. Kapitone kumaşından imal edilen bu ürünler estetik görünümünün yanı sıra son derece dayanıklıdır. Pamuklu kumaşı sayesinde özellikle sonbahar ve kış mevsimlerinde giyilmek için idealdir. Toplamda iki düğmeden oluşan bu ürünler açık ve kapalı olarak giyilebilir. Kolay emzirme özellikleri sayesinde büyük çoğunluğun tercihi olan dantel detaylı pijama takımları alt ve üst olmak üzere toplam iki parçadan oluşmaktadır.

  Kadife Pijama Takımları ve Ürün Özellikleri

  Kış aylarında ekstra koruma sağlayan kadife pijama takımları bir diğer seçeneği oluşturuyor. Bordo, kırmızı ve lacivert gibi renk alternatifleri fiyat farkı olmaksızın satın alınabilir. Yeşil ve turkuaz gibi renk seçenekler de mevcuttur. Ürünün geneliyle uyum içerisinde yer alan yaprak ve çiçek desenleri de bu pijama takımlarına ayrı bir hava katıyor. Beğenilen kadife pijama takımları hem internetten hem de Whatsapp üzerinden rahatlıkla sipariş edilebilir.

  Kolları Güpürlü Pijama Takımları ve Renk Seçenekleri

  Kol kısımlarında yer alan güpürleri ile benzerlerinden ayrılan pijama takımları sabahlık olarak da giyilebilir. Ekru, süt mavisi ve haki gibi renk alternatifleri mevcuttur. Kolay emzirme özellikleri sayesinde sadece giyim estetiği değil kolaylığı da sunmaktadır. Diğer ürünlerde olduğu gibi bu pijamalarda da A kalite pamuk kumaşı kullanılmıştır. Adreslere ücretsiz kargo ile gönderilen pijamaları bir hafta içerisinde değiştirmek ya da iade etmek mümkündür.

  Hem dantel hem de peluşlu olan pijamalar ise özellikle genç annelerin sıklıkla alışveriş listelerine eklediği, son derece özgün ürünlerdir. Sadece kış aylarında değil soğuk geçen bahar mevsimlerinde de tercihe bağlı olarak giyilebilir. Bu ürünlerde de alıcıları yüzde yirmiden başlayan indirim fırsatları bekliyor. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Ocak 11, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR