En Trend Lohusa Gecelik Modelleri Hangileri

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

2019 yılı itibariyle lohusa gecelik alanında birbirinden farklı tasarımlar potansiyel alıcılar nezdinde tanıtılmaya ve satışa çıkarılmaya devam ediyor. Önceleri krem, siyah ve lacivert gibi belli başlı renklerle sınırlı olan bu ürünlerdeki renk çeşitliliği de hiç olmadığı kadar geniş bir katalog imkanı sunuyor. Beğenilen ürünler önce favorilere sonra sepete eklenerek anında sipariş edilebiliyor. Türkiye'nin her il ve ilçesine hızlı teslimat parolasıyla gönderilen gecelikler yıkama talimatlarına dikkat edildiği takdirde uzun ömürlü olarak giyilebiliyor.

  Prenses Modeli Lohusa Gecelik Modelleri

  Hep aynı model ve tasarımda olan lohusa gecelik ürünlerinden sıkılanlar için ilk seçenek prenses modeli ismiyle satışa çıkarılan ürünlerdir. Bileklere kadar uzanan uzun gecelikler özellikle dantel detayları ile dikkat çekiyor. Söz konusu dantel işlemeleri hem yaka hem de kol manşetleri kısmında yer alarak anne adaylarına yepyeni bir giyim zevki vaat etmektedir. Tacı ile beraber satılan bu geceliklerde öne çıkan renkler ise beyaz ve ekrudur. Hem doğum öncesinde rahatlıkla giyilebilir, hem de kolay emzirme özelliği sayesinde doğumdan sonra da tercih edilebilir.

  Güpürlü Lohusa Gecelikler ve Satın Alma Seçenekleri

  Bilindiği üzere güpür daha çok elbise ve abiye modellerinde kullanılan bir tasarım seçeneği idi. Ancak günümüz lohusa gecelik modellerine uyarlanması ile beraber en çok satın alınan ürünlerin başında gelmeye başladı. Güpürlü lohusa gecelikleri özellikle genç annelerin alışveriş listesine eklediği en trend modellerin başında geliyor. Kendine özgü tasarımı ile benzerlerinden ayrılmaktadır. Pamuklu kumaştan imal edildiği için mevsimlik olarak giyilebilir. Ödeme seçenekleri bakımından da müşteri kitlesine büyük kolaylıklar sağlanıyor. İsteyenler havale ile ödeme yaparak bu yeni ürünlerin sahibi olabilirler. İsteyenler için ise kredi kartı tek çekim ve kapıda ödeme seçenekleri sunuluyor. Ödeme yöntemlerin hangisi seçilirse seçilsin kargo ücretsiz olarak gönderilmektedir.

  Yakası Dantelli Lohusa Gecelikleri

  Şıklığı sadelikte ve minimal çizgilerde bulanlar için yakası dantelli gecelik modelleri de ürün görselleri ile beraber ilgili kataloglarda yeni sahiplerini bekliyor. Gövde kısmı tamamen açıkta olan bu modeller özellikle yaz mevsiminde giyilmek üzere tasarlanmıştır. Önden düğmeli olan geceliklerin giyimi son derece rahattır. Bel kısmındaki dantel detayları da birçok alıcı tarafından son derece estetik bulunuyor. 36 bedenden başlayan ölçüleri 44 bedene kadar çıkmaktadır. En çok satılan rengi ise laciverttir. Ancak başka renkleri de seçilerek fiyat farkı ödenmeksizin temin edilebilir.

  Kısa Kollu ve Tüllü Gecelikler

  Yine bahar ve yaz mevsimlerine uygun olarak imal edilmiş kısa kollu gecelikler konforlu giyimler sunması nedeniyle tercih edilen bir başka üründür. Saç bandı ambalaj içeriğinde yer almaktadır. İstenildiği takdirde ikili takım olarak kombin yapılabilir. Tül detayları ise gövde kısmında yer alıyor. Ekru ve turkuaz renklerinin yanı sıra pudra ve pembe renkleri de mevcuttur. Bu gecelik modelleri saat 14.00'e kadar sipariş edildiği takdirde aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mayıs 07, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR