En İyi Lohusa Ürünleri

hamile giyim,hamile pijama,hamile gecelik,lohusa

En İyi Lohusa Ürünleri

Hamilelik dönemi ne kadar keyifli bir süreç olsa da elbette ki zorlayıcı birçok yönü de var. Neyse ki kadınların bu dönemle daha iyi başa çıkabilmesi için tasarımcılar tarafından her şey düşünülmüş. Bu eşsiz güzellikteki zamanlarınızda yaşam kalitenizi artırıcı lohusa ürünleri seçebilirsiniz.

En rahat lohusa ürünü: Lohusa pijaması

Kadınların bir kısmı bu dönemde rahatlığına bir tık daha fazla önem verdiği için lohusa pijamalarını tercih ediyor. Her model ve kesimde kullanabileceğin sana ihtiyacın olan rahatlığı en iyi şekilde verebilecek olan lohusa ürünü lohusa pijamasıdır. Konforunuzu en iyi lohusa pijama saplayacaktır.

Şıklık ve rahatlık bir arada: Lohusa geceliği

Sağladığı rahatlık dolayısıyla pijama takımları daha çok tercih ediliyorsa da bazı kadınlar gecelik ile daha fazla rahat ediyor. Eğer sen de bu tür kadınlardansan lohusa geceliği ile iyi bir uyku çekebilirsin.

Tamamlayıcı olarak sabahlık

Hem pijama ile hem de gecelik ile giyebileceğiniz diğer bir kullanışlı lohusa ürünü lohusa sabahlığı güzel bir tamamlayıcıdır. Hızlıca omuzlarınızın üzerine alabileceğiniz kullanımı rahat bir üründür. Bu ürünü hamile pijama ile de kullanabilirsiniz.

Sabahlık ile yarışan lohusa yeleği

Örme ya da lazer kesim gibi bir çok modelde üretimi olan lohusa yeleğini lohusa sabahlığının muadili olarak kullanabilirsiniz. Emzirirken de kolaylık sağlayan bu ürünü tercih edebilirsiniz. Soğuk havalara denk gelen lohusalığınızı sizi sıcacık tutacak örme lohusa yeleği ile geçirebilirsiniz.

Kullanışlı emzirme kıyafetleri

Lohusa döneminde bebeğinizi kolayca emzirmeniz için tasarlanmış emzirme kıyafetleri üretilmiştir. Hem fonksiyonel hem de şık olacak şekilde üretilmiş bu ürünlerin göğüslerinizin yan taraflarına denk gelecek şekilde ili tane fermuar yerleştirilmiş. Böylece emzirmeniz gerektiğinde bebeğinizi bu bölmelerin sağlayacağı kolaylıkla besleyebilirsiniz.

Lohusa iç çamaşırları

En az dış giyim kadar iç giyim de önemlidir. Hatta iç giyim daha önemlidir, çünkü teninize il değen ürünler iç çamaşırlarıdır. Doğumdan sonra akıntılarınız ya da kanamalarınız meydana gelebilir. Sizi yıkama kurutma ütüleme zahmetinden kurtarması için bu dönemde kullan at iç çamaşırları kullanabilirsiniz. Emin olun işinize çok yaracak.

Emzirme sütyenleride bebeğinizi emzirirken size büyük bir rahatlık sağlayacak. Kullan at külotlar ve emzirme sütyenleri bu dönemde en iyi iki yardımcınız olacak.

Süslü hanımlar için: Lohusa tacı

Eskiden beri gelenek olmuş bir şey yeni annelerin doğumdan sonra saçlarına kırmızı kurdele takmasıydı. Bu kırmızı kurdeleler yerini lohusa taçlarına bıraktı. Çiçekli, fiyonklu ya da hayvan desenli lohusa taçları ile kendi tarzını ortaya koyabilirsin.

Lohusa Terliği

 

Terliğinizi pijamalarınız ya lohusa tacınızla bir takım haline getirebilirsiniz. Pofuduk lohusa terlikleri ile ayaklarınız çok rahat edecek ve daha sonra huzursuzluk hissetmemeniz için sıcak tutmanız gereken ayaklarınızı ısıtacaktır. Terliklerle beraber takım halinde satılan pijamalar sipariş edebilirsiniz.

Etiketler: lohusa,hamile,hamile lohusa,lohusa hamile,hamile giyim,hamile lohusa giyim
Ekim 02, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR