Emzirme Sütyeni Modelleri Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Hamilelik döneminin ardından anneler için en önemli husus, şüphesiz bebeklerini düzenli olarak sağlıklı şekilde emzirmektir. Bunu en iyi biçimde sağlamak için özel hazırlanmış emzirme sütyeni çeşitleri bulunuyor. Anneler sutyenini çıkarmadan bebeklerini gönül rahatlığıyla emzirme imkanı elde edebiliyor. Kolaylıkla açılabilen ve konforlu bir kullanım imkanı sağlayan emzirme sütyenleri, annelere bulundukları yerde zamandan kazanç imkanı da sunuyor. Ayrıca sıkma yaratmayan pamuklu yapısıyla terlemeyi önlemektedir. Böylece evde, misafirlikte ve hatta dışarıda herhangi bir yerde rahatlıkla bebeğinizi emzirme kolaylığını değerlendirebilirsiniz.

  Farklı Özellikleriyle Emzirme Sütyeni Çeşitleri

  Sunduğu birbirinden değişik özellikleri sayesinde emzirme sütyeni modelleri anneler için büyük rahatlık sağlıyor. Kaliteli kumaş yapısı cilt üzerinde herhangi bir rahatsızlık hissettirmezken, gün içerisinde pek çok açıdan kullanım kolaylığı sunmaktadır.

  - Kolay açılır kapanır bir yapıya sahiptir,

 - Herhangi bir şekilde sıkma veya terleme yaratmaz,

 - Anne sütünün dışarıya taşmasına engel olur,

 - Emziren annelerin göğüs uçlarında meydana gelen tahrişi engeller,

  Bu gibi daha pek çok farklı faydası sayesinde anneler bebeklerini sağlıklı ve güvenli şekilde emzirme olanağı elde etmektedir.

  Toparlayıcı Etki Sağlayan Emzirme Sütyeni

  Hamilelik döneminden sonra kilo ve hormonal değişiklikler, vücut yapısının istenmeyen bir noktaya ulaşmasına sebebiyet verir. Bu dönemde özellikle göğüs bölgesinin yeniden eski haline dönebilmesi için, emzirme sütyeni modelleri toparlayıcı bir etki sağlamaktadır. Sıkı ve fit kalıbı sayesinde meydana gelen şekil bozuklukları belirli süre içerisinde toparlama imkanı elde eder. Üstelik bunu gerçekleştirirken herhangi bir rahatsızlık hissettirmez.

  Farklı Modern Tasarımları ile Emzirme Sütyenleri

  İhtiyaca uygun olarak değişik model yapıları ve vücut ölçülerine göre, emzirme sütyeni modelleri arasından tercih gerçekleştirmek gerekir. Özellikle lohusa döneminde göğüs bölgesinin rahat olabilmesi, bebek ve anne için büyük öneme sahiptir. Bu yüzden en çok sünger tasarımlı modeller tercih edilmektedir. Diğer yandan kolaylık sağlayan fermuarlı tasarımlarda lohusa döneminin rahatlıkla geçmesine fırsat sunuyor. Penye modeller, klipsli çeşitler veya önden fermuarlı seçenekler geniş bir yelpaze altında tercih imkanı sağlamaktadır. Önemli olan size kolaylık sunacak, göğüs beden ölçünüze uygun sütyeni kullanmaktır.

  Farklı Renk Seçenekleriyle Özel Tasarım Emzirme Sütyeni Modelleri

  Fiziksel açıdan kolay bir kullanım imkanı sağlayan emzirme sütyenleri, aynı zamanda geniş renk yelpazesi sunuyor. Genel olarak siyah ve beyaz seçenekler tercih edilirken, aynı zamanda gri, mavi, pembe ve pudra gibi pek çok değişik renk seçeneği elde edilebilir. Üstelik külot model rengine uyum sağlayacak emzirme sütyenleri arasından seçim yapabilirsiniz.

  Uygun Fiyatlarla Kaliteli Emzirme Sütyenleri

  Çok uygun fiyatlarla elde edebileceğiniz farklı emzirme sütyenlerini, kategori üzerinden geniş yelpaze altında tercih edebilirsiniz. İhtiyacınız doğrultusunda büyük rahatlık sağlayacak modeller, ayrıca kendi zevkinize hitap eden tasarımlar vaat ediyor. Bütçenizi aşmayan fiyatlar üzerinden sipariş verebilir; geçireceğiniz hassas lohusa dönemine güvenli şekilde atlatabilirsiniz.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Aralık 23, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR