Emzirme Özellikli Lohusa Setleri

lohusa setleri, lohusa set, emzirme özellikli lohusa, emzirme lohusa, emzrime özelliğine sahip lohusa setleri

Emzirme Özellikli Lohusa Setleri

Emzirme özellikli lohusa setleri, sayesinde artık bebeğiniz ile daha kolay ve daha konforlu bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu konuda üretici firmalar ve tasarımcılar annelere büyük kolaylık sunacak milyonlarca lohusa pijama ve gecelik tasarlamışlardır. Böylece yeni doğum yapan kadınlar hem kendi rahatlığını hem de bebeklerinin konforunu sağlayabilirler. Emzirme özellikli lohusa ürünlerinde en çok dikkat çeken kıyafetlerin üst bölümleridir. Bu bölümlerde yer alan düğmeler kolayca açılıp, kapanabiliyor. Bebek acıktığı anda bebeği bekletmeden hemen kıyafetin ön kısmını açıp, bebeğinizi rahat bir şekilde besleyebilirsiniz. Hastanelerde ve evinizde bu ürünleri kullanmanız sizin için avantajlı olacaktır. Ayrıca lohusa setleri sadece kullanım kolaylığı da sağlamaz. Aynı zamanda göz alıcı güzellikleri ve üzerinde bulunan detayları ile de şık görünmenize yardımcı olur.

Emzirme Özellikli Lohusa Setlerinde Neler Var?

Bu setler içinde çeşitli parçalar mevcuttur. Yani setin içinde anneler için üst giyim, alt giyim, tek parça gecelik ve emzirme sütyenleri de mevcuttur. Her bir parça annenin bu hassas dönemi düşünülerek tasarlanmıştır. İhtiyaçlarınızı bu setler ile giderebilirsiniz.

Bilindiği üzere bebek doğduktan sonra pek çok kişi bebeği ve anneyi ziyarete gelir. Misafirlerin önünde daha muntazam ve daha özeni olmak isterseniz, normal günlerde giymiş olduğunuz ve bedeni sıkıp, rahatsız eden kıyafetler yerine lohusa kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Günlük kullanımda tercih edilen pijamalara göre lohusalık döneminde kullanılacak olan bu ürünler, üzerinizde çok daha güzle duracak ve diğer kişiler tarafından yadırganmayacaktır. Hem kış günlerine özel hem de yaz aylarına özel lohusa setlerini kullanabilirsiniz.

Lohusa Gecelik Sabahlık Takım Modelleri

Yeni doğum yapan kişiler için takım geceliklerin tercih edilmesi daha doğru olur. Çünkü annenin vücudunu en hassas şekilde sarar ve terleme gibi durumların kolayca önüne geçebilir. Ayrıca bu setler için organik markalardan faydalanacak olursanız, gece boyu ve gündüzleri kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Sizler için özel olarak hazırlanan bu setleri mutlaka hastane çantanızda bulundurmanız gerekiyor. Nasıl ki bebeğiniz için her zaman en kaliteli ve en iyisini tercih ediyorsanız aynı şekilde kendiniz için de kaliteli ve kullanışlı lohusa ürünlerini tercih etmeniz gerekmektedir. Ancak bu sayede rahatlığınızı ve şıklığınızı tamamlamanız mümkün olacaktır.

Tesettür Lohusa Setleri

Tesettürlü bayanlar için de binlerce farklı modellerde ve renklerde tesettür lohusa modelleri mevcuttur. Evinize aniden gelen misafirleri olduğunuz gibi karşılayabilirsiniz. Tesettür emzirme setlerinde yer alan parçalar ise;

Lohusa eşarbı; lohusalar için gecelikler özel olarak tasarlanır. Yani gecelik ve sabahlık tercih ederken bu giyimlerinizi tamamlayabileceğiniz çeşitli desenlerde lohusa eşarpları da mevcuttur. Eşarpların en büyük özelliği ise kolay kullanıma sahip olması ve görselliğinizi tamamlamasıdır. Yani seçeceğiniz gecelik veya pijamalara uyumlu bir şekilde eşarplar da seçebilirsiniz. Bu eşarplar baştan kaymaz ve sürekli olarak düzeltmek zorunda kalmazsınız. Kenarı oyalı ya da farklı desenli tesettür eşarpları seçebileceğiniz gibi düz ve daha spor modellerini de tercih edebilirsiniz. Yani kıyafet kombinlerinize en uygun modelleri ve renkleri alıp, kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tesettür lohusa gecelikleri; bu geceliklerin en büyük özelliği boydan olmasıdır. Yani kısa değil, uzun modellerdir. Kol kısımları da uzun olduğu için üzerine ekstra bir kıyafet giymenize veya kollarınızı başka şekillerde kapatmanıza gerek kalmaz. Ayrıca önden düğmeli modelleri de mevcuttur. Yani bebeğiniz emmek istediğinde kolayca ön kısmındaki düğmeleri açıp, bebeğinizi emzirebilirsiniz. Bu modellerde saten kumaşlar kullanılabileceği gibi penye ya da pamuklu kumaşlar da kullanılabiliyor. Dolayısı ile istediğiniz kumaş türünü seçerek hem şıklığınızı hem de rahatlığınızı tam anlamı ile tamamlayabilirsiniz.

Tesettür sabahlıklar; tesettürlü hanımlar için lohusa setlerinde çeşitli modellerde sabahlıklar da tasarlanmıştır. Sabah uyandığınızda ve gün içinde evinizde bu sabahlık modellerini tercih etmeniz avantajlı olacaktır. Emzirme özellikli sabahlıklı lohusa setleri sayesinde günün her saatinde kendinizi daha bakımlı ve daha rahat hissedebilirsiniz.

Bu parçalar sadece tesettürlü hanımla için değil herkes için uygundur. Örneğin; bebek mevlidi gibi toplantılarınızda lohusa eşarplarını kullanabilirsiniz. Diğer emzirme özellikli lohusa gecelik modelleri ise hem daha konforlu bir emzirme deneyimi yaşamanıza hem de kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Bu nedenle doğumdan önce mutlaka lohusa ve emzirme setlerini dolaplarınızda hazır olarak bekletmeniz tavsiye edilir.

Etiketler: lohusa set, emzirme özellikli lohusa, emzirme özellikli lohusa setleri
Şubat 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR