Effortt pijama ve Effortt Gecelik mi Aramıştınız

Effortt pijama ve Effortt Gecelik mi Aramıştınız

Effortt pijama ve Effortt Gecelik mi Aramıştınız..

Rahatlık açısından kadınlar her zaman ilk sırada sabahlıklı lohusa pijama tercih ederler. Bu nedenle hamile ve lohusa giyimde en çok satan ürün lohusa pijaması oluyor. Gerçekten de lohusa pijaması sabahlık ile birlikte kullanımıyla beraber bu dönem için en rahat seçeneklerden biridir. Ancak bazı kadınlar gecelik ile de rahat edebilmektedir. Bu nedenle hamilelik ve lohusa döneminde de lohusa giyim ürünleri alırken daha zarif gösterecek lohusa gecelik takımları tercihinde bulunuyorlar. Hem şık hem de rahat lohusa gecelik takımları veya geceliğinizi kısa, uzun ya da ara boy olarak seçebilirsiniz. Hamilelik döneminde kullandığınız sabahlıklı hamile pijama ve gecelikleri de doğumdan sonraki dönemde kullanabilirsiniz.
 

Lohusa geceliğinizi sabahlık ile tamamlayın

Her koşulda geceliğinizi tamamlayacak bir sabahlığınız da olsun. Kendinizi sabahlıklı lohusa gecelik ile çok iyi hissedeceksiniz. En çok satılan renkler beyaz, toz pembe ve ekrudur. Koyu renkleri daha çok sevenler için bordo ve lacivert diğer seçenekler arasındadır. Küçük ve orta bedenler için loğusa gecelikler olduğu gibi büyük bedenler için XL, 2XL ve battal beden gecelikler de temin etmek mümkün. Belden kuşaklı modeller ile bedeninize göre ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Şanslısınız ki Türkiye’nin her şehrine kargo imkanı da bulunmakta. Kendinizi yormadan internet üzerinden lohusa giyim alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Küçük detaylara önem verenler için ideal dantel detaylı lohusa gecelik takımları iyi bir öneri olacaktır.  Dantelli kıyafetler her zaman romantik ve şık bir hava verir. Estetik görünümünün yanı sıra kapitone kumaşından üretilmiş olan bu ürünler son derece dayanıklıdır. Özellikle sonbahar ve kış aylarında giymek için pamuklu kumaştan dikilmiş olması idealdir. Kolay emzirme rahatlığı için düğmeli modeller tercih edilmelidir.

Kış aylarına denk gelen lohusa dönemi kıyafet modelleri arasında kadife gecelikler de vardır. Kalın bir kumaş olan kadife kış aylarında sağlığınızı korumak için karnınızı sıcak tutar. Güpürlü ve işlemeli modeller sizi şık gösterecek bir diğer lohusa gecelik modelleri arasındadır. Hem peluşlu hem de dantel olan gecelikler genç annelerin tercih ettiği son zamanların en trend ürünlerinden biridir.
 

Rahatlığı elden bırakmayın

Hamileliğin ilk dönemlerinden lohusa döneminin sonuna kadar her zaman dikkate alacağınız kriter kesinlikle rahatlık olmalıdır. Hamilelik döneminde de hamile pijama ya da gecelik seçerken lohusa döneminde olduğu gibi rahatlığı ön planı koymuş olmanız gerekmektedir. Hayatınızın bu dönemi baştan sona en hassas olacağınız dönemdir. Tüm kadınlık hormonlarınız değişir, vücut ısınız yükselir. Zira artmış olan kadınlık hormonları ile vücut ısınız çok daha yüksek değerlerde izleyebilmektedir. Terleme dolayısıyla oluşacak istenmeyen kötü vücut kokularını önlemenin yolu hava alabilen, seyrek dokunmuş, koyu renkli olmayan ve bedeninizi sıkmayan kumalardan üretilmiş hamile giyim ürünleridir. Bu hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı için önemli bir konudur.

Etiketler: effortt pijama,effortt gecelik,
Ekim 12, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR