Doğum Sonrası Rahatlık için Önerimiz

lohusa pijama, lohusa gecelik, hamile pijama, hamile gecelik, sabahlıklı lohusa pijama, hamile giyim, lohusa giyim, pijama,

Birçok kadın anne olabilme isteğiyle doludur. Bu kadınların temel dürtülerinden biridir. Ancak hamilelik döneminde ve doğum sonrasında yaşanabilecek zorluklar kadınları zorlayabilir. Böyle zor bir süreci daha keyifli geçirebilmek için dış giyim ve iç giyim ürünlerine yüksek özen gösterilmesi gerekir.

Doğum sonrası giyimde dikkat edilmesi gerekenler

Eğer hamilelik ya da lohusalık dönemi yaz aylarına denk geldiyse bu dönem daha da zorlayıcı hale gelebilir. Bu süreçte öncelikle hamile elbiseleri özenle seçilmiş olması gerekir. Lohusalık döneminde lohusa giyim ürünleri seçerken kesinlikle ürünlerin pamuklu kumaştan dikilmiş olmasına dikkat edilmelidir. Vücudu çok fazla sıkan ve sentetik ürünler zaten zor geçen bu dönemin daha da zor geçmesine neden olabilir. Bu yüzden doğum sonrasında bu tip ürünlerden uzak durulmalıdır.

Doğum sonrası sizin için en uygun giysiler kolay esneme özelliği olan, bol ve salaş tarzdaki kıyafetler olacaktır. Ürünlerin kolay giyilebilir ve sağlam dikişli olması da dikkat edilmesi gereken bir başka ayrıntıdır.

Doğum sonrasında hangi tür kıyafetler giyilebilir?

Evde giymek için en ideal ürünler esneyebilen likralı bir kumaştan yapılmış taytlar, belinizi ve bacaklarınızı sıkmayan şortlardır. Bu dönemde kendinizi daha rahat hissedebileceğiniz lohusa pijama ve lohusa gecelik modelleri de evde giymek için tercih edebileceğiniz diğer seçeneklerdir. Bu tip ürünler de lohusalık döneminde kadınların en çok tercih ettiği giyim ürünleri arasındadır.

Diğer bir öneri ise penye kumaştan yapılmış hamile giyim ürünleridir. Yumuşak bir penyeden üretilmiş hamile elbiseleri hem çok şık durur hem de içinde kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Kaliteli kumaşlardan üretilmiş, vücudunuzu sarmayan, teninizi yakmayan tasarlanmış boydan tek parça elbise modelleri ile doğum sonrasında da kendi tarzınızdan ödün vermenize gerek kalmadan bu dönemde sizi rahat ettirmeye yardımcı olur.

Lohusa döneminde evde giyebileceğiniz hem şık hem de rahat olabileceğiniz başka bir öneri de şortlu takımlardır. Bu takımlar üçlü şekilde de kullanılmaktadır. Üst ve şort, sabahlık ile birlikte kullanılarak çok şık bir görüntü elde edilebilir. Ve yine konforunuzdan feragat etmenize gerek kalmayacak bir seçim olacaktır.

Doğum sonrası için en rahat kıyafetler

Evde geçen lohusalık döneminde güzel görünmek elbette ki mümkündür. Her kadın doğal olarak öncelikle görünümüne önem verir. Ancak bu dönemde önceliği rahatlığa ve konforunuza vermeniz gerekmektedir. Yine de üzülmenize gerek yok aldığınız kilolarınız dert etmenize gerek yok. Hala hem rahat edebileceğiniz hem de güzel görünebileceğiniz lohusalık dönemine özel dikilmiş şık giyim ürünleri bulmakta hiç zorlanmayacaksınız. Örneğin hareket etmenizi kolaylaştıran uzun ve yırtmaçlı elbiseler en çok tercih edilen modellerden biridir. Sıkıcı ve klişe ev kıyafetleri giymek zorunda değilsiniz. Rahat etmek için yalnızca sıcaklarda cildinizi tahriş etmeyecek ince kumaşlardan yapılmış, terletmeyen ürünler bulmanız yeterli olur. Şıklığı da rahatlığı da doğum sonrasında üzerinizde taşıyabilirsiniz. Türkiye’nin En büyük ve En güvenilir Annelik Sitesi lohusahamile.com  dan Anne ve Bebek ürünlerine saniyeler içinde sahip olabilirsiniz.

Etiketler: lohusa elbise, hamile elbise, hamile giyim, lohusa pijama, lohusa gecelik, lohusahamile.com
Kasım 12, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR