Çok Satan Lohusa Pijama Takımları Hangileri

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Siyah, kırmızı ve fuşya gibi alternatif renkleri bünyesinde barındıran lohusa pijama takımları yirmiye yakın renk seçeneğiyle birlikte alıcılara sunuluyor. Rahatlığının yanı sıra son derece şık ve estetik bulunan bu takımlar doğumdan hemen sonra giyilmeye başlanabilir. Tek renkli, sade ve minimal tasarımların yanı sıra birçok farklı desene ev sahipliği yapan modelleri de fiyat farkı ödenmeksizin satın alınabilir. Alternatif renkleri arasında somon pembesi, gül kurusu, lila, bordo ve vizyon renkleri de yer alıyor. Son yılların popüler rengi olan pudra lohusa pijama takımları ise özellikle genç annelerin alışveriş listelerine eklediği bir başka modeldir.

  Dantel Detaylı Pijama Takımları ve Fiyatları

  Bel ve gövde kısmında süslenmiş dantel detayları lohusa pijama takımları içerisinde ilk seçeneği oluşturuyor. Pembe rengi dışında mavi renkli modelleri de oldukça revaçtadır. Bu pijamalar belden ayarlamalı olduğu için alıcılara konforlu giyimler de vaat ediyor. Herhangi bir lastik ve kemer aksesuarına gerek kalmadan, el ile rahatlıkla ayarlamaları yapılabilir. Yeni nesil lohusalık pijamalarda ise en önemli özelliklerden biri kolay emzirme seçeneğine sahip olmasıdır.

  Yüzde yüz oranında pamuk kumaşından imal edilen bu modeller yılın dört mevsimi tamamen tercihe bağlı olarak giyilebilir. Özel kumaşı soğuk havalara karşı koruma sağlarken bahar ve yaz aylarında ise terletme yapmaz. Doğum sonrası rahatlıkla kullanılabilecek pijamaların fiyatları ise her bütçeye uygun olarak nitelendiriliyor. İsteyenler anlaşmalı bankaların kartlarını kullanarak 6 aya varan taksitli ödeme imkanlarından faydalanabilir. Beğenilen ürünler stokta olma durumuna göre aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir. Tahmini teslimat süreleri ise 3 iş günü olarak belirtilmektedir.

  Omuzları Taşlı Pijama Takımları

  Saç bandı hediyeli omuzları taşlı pijama takımları her yaştan ve her beğeniye sahip kadınların giyebileceği alternatif bir model sunuyor. Omuzları kısmında yer alan taş süslemeleri bu ürünleri diğer pijamalardan farklı kılıyor. Small'dan başlayan ölçüleri XXL'a kadar uzandığı için her bedene uygun olarak sipariş vermek mümkündür.

  En çok tercih edilen rengi mavi olsa da isteyenler için ekru ve fuşya gibi renkleri de mevcuttur. Saat 14:00'a kadar sipariş verilen bu ürünler aynı gün kargoya veriliyor. Saç bandı ile birlikte kombin halinde kullanılabilen bu pijamalar son derece rahat ve konforlu bulunuyor.

  Lohusalar İçin Alternatif Pijama Takımları

  Hem kolları hem de yaka kısmı dantel desenleri ile süslenmiş olan modeller tamamen yeni olmasına rağmen bu senenin en çok satan modelleri arasında gösteriliyor. Omuz kısmı dışında gövde kısmında taş detayları ile süslenmiş olan, son derece zarif ve estetik seçenekler de mevcuttur. Hem güpür hem de dantelli olan versiyonları da çok satan ürünler arasında.

  Son seçenekler arasında ise gül desenli lohusa pijama takımları yer alıyor. Siyah ile beyaz renklerinin muhteşem uyumunu yansıtan bu ürünler de yüzde yirmiye varan indirim oranlarıyla satın alınabilir. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Kasım 09, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR