Çok Satan Lohusa Gecelik Modelleri Hangileri?

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Online mağazalarda çok satan lohusa gecelik modelleri uygun fiyat garantisi ile birlikte alıcıların tercihine sunuluyor. Pamuk ve likra gibi son derece kaliteli kumaşlardan imal edilen bu ürünler gebelik öncesinde ve sonrasında giyilebilir. Ondan fazla renk seçeneği sunulduğu için farklı modellere göz atmak ve siparişi dakikalar içerisinde tamamlamak mümkündür.

 

 Lohusa Gecelik Modellerinde Satın Alma Seçenekleri

 

 Kategoriye göre alışveriş yapmak isteyenler lohusa gecelik bölümüne tıklayarak en yeni ve trend modellerin görsellerini inceleyebilir. Stokta olmayan ürünler tek bir tuş ile talep edilebilir. Bununla birlikte ''fiyat düşünce haber'' seçeneğine tıklayan alıcılar aynı gecelikleri çok daha uygun fiyata satın alma şansına sahipler.

 

 İki adet lohusa gecelik satan alanlara seçili ürünlerden bir diğeri ücretsiz olarak veriliyor. Kampanyalı ürünler taksitli ödeme imkanlarından faydalanılarak da satın alınabiliyor. Renk ve beden ölçüleri de çeşitli alternatifler halinde alıcıların beğenisine sunuluyor. Öğlen saatlerine kadar verilen siparişler hızlı teslimat parolasıyla aynı gün içerisinde kargoya veriliyor. Türkiye'nin her yerine ücretsiz olarak gönderilen kargoların tahmini teslimat süresi ise sadece 3 iş günüdür.

 

 İlk Seçenekler: Papatya Dantelli Gecelikler

 

 İlk seçenekler arasında yeni olmasına rağmen kısa sürede trend olan papatya dantelli gecelikler yer alıyor. Özellikle genç anne adaylarının tercih ettiği bu ürünler şık ve zarif tasarımlarıyla göz dolduruyor. Hem yaka hem de kol manşeti kısmında bulunan papatya dantelleri estetik bir görünüm vaat etmektedir. Pamuklu kumaşı sonbahar ve kış aylarında ekstra koruma sağlıyor. Pamuklu kumaşı A kalite olup terletmez ve kaşındırmaz. Konforlu giyimler için ideal olan bu ürünlerde yüzde yirmiye varan indirimler de alıcıları bekliyor.

 

 Eteği Dantelli Gecelikler

 

 Detaylara önem veren kadınların büyük ilgi gösterdiği eteği dantelli gecelikler bir diğer seçeneği oluşturuyor. Beyaz, krem ve lacivert gibi karakteristik renkleri mevcuttur. Bunlara ek olarak fuşya ve ekru gibi canlı renkler de herhangi bir fiyat farkı ödenmeksizin aynı kategoriden temin edilebilir. Emzirme özellikli olan gecelikler büyük bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Tek parçalı olan ürünlerin imalatında hem anne hem de bebek sağlığı baz alınarak sadece organik kumaşlar kullanılmıştır.

 

 Tül Dantelli Gecelikler ve Renk Seçenekleri

 

 Hem kış hem de bahar aylarında mevsimlik olarak giyilebilen tül dantelli gecelikler farklı renklere ev sahipliği yapıyor. Pudra ve turkuaz gibi orijinal renkleri bünyesinde barındıran ürünler Whatsapp ve telefon üzerinden de sipariş edilebiliyor. Small ve medium dışında Large ve XL ölçülerinde de modelleri mevcuttur. Beden konusunda emin olamayan kişiler boyunu, kilosunu ve gebelik haftalarını yazarak kendileri için en uygun geceliklerin tam listesine erişebilir.

 

 Bu gecelikleri satın alanlara sac bandı hediye edilmektedir. Geceliğin bir aksesuarı olan bu bantlar aynı renkte olup ikiil takımlar halinde kullanılabilir. Havale ile ödeme yapılarak ya da kapıda ödeme seçenekleri değerlendirilerek gecelikler satın alınabiliyor.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mart 25, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR