Emzirme Sütyenlerinin Kolaylığı Nedir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Lohusa dönemindeki anneler bebeklerini emzirirken emzirme sütyeni büyük kolaylık sağlıyor. Böylece sütyeni tamamen çıkarmaya gerek olmadan kolaylıkla emzirme imkanı elde edilebilmektedir. En önemlisi nerede olunursa olunsun mahremiyet sağlanmasıdır.

  Kolayca açılıp kapanma imkanı sunan özel aparatları sayesinde, zamandan ve mekandan kazanç imkanı vermektedir. Diğer yandan emzirme sütyenleri özel tasarımı sayesinde, anne sütü herhangi bir şekilde dışarı akmaz. Böylece çok daha kolay ve güvenli yoldan bebeğinizi emzirme şansını elde edebilirsiniz.

  Farklı Özellikleri ve Kolaylığıyla Emzirme Sütyeni

  Gebelik sonrası fiziksel olarak anneler farklı sorunlar ile karşı karşıya kalabilir. Özellikle emziren annelerin göğüs uçlarında ortaya çıkan tahrişler, özel tasarımla hazırlanmış emzirme sütyeni sayesinde bu sorunun ortadan kalkmasına imkan tanımaktadır. Ayrıca gebelik sonrası göğüs kısımlarında şekil bozukluğu meydana gelebilir. Özel emzirme sütyenleri göğüsleri toparlamakta ve yeniden istenilen şeklin alınmasına fırsat vermektedir.

  Rahatlık Sunan Özel Tasarım Emzirme Sütyenleri

  Pratik bir kullanım olanağı tanıyan emzirme sütyenleri aynı zamanda büyük rahatlık sağlıyor. Özellikle mahremiyeti koruyarak her yerde yavruları emzirme olanağını vermektedir. Beden ölçülerinize uygun olarak tercih edebileceğiniz farklı tasarımlar, geniş renk yelpazesi ve modelleri üzerinden tercih şansı vermektedir.

  Yumuşak Dokusuyla Emzirme Sütyeni

  Pamuklu kumaşla yumuşak bir doku sunan emzirme sütyenleri, özellikle süngerli yapısıyla gebelik sonrası en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Mutlaka gebelikten 4 hafta önce alınması gereken sütyenler konusunda cildi rahatsız etmeyecek, sıkmayacak ve terleme yaratmayacak kumaş altında elde edilmelidir. Farklı beden ölçülerine göre seçim imkanı tanıyan tasarımlar, sipariş anında boy ve kilo ile vücut ölçülerinin girilmesiyle kolayca tercih imkanı veriyor. Böylece lohusa dönemini atlatana kadar rahatça değerlendirebilir ve bu hassas dönemi keyifle geçirebilirsiniz.

  Farklı Model Tasarımlarıyla Emzirme Sütyeni

  Beden ölçünüze ve kişisel isteklerimize bağlı olarak farklı renklerle model üzerinden, emzirme sütyeni çeşitlerini değerlendirebilirsiniz.

  - Özel sünger tasarımlı emzirme sütyeni,

 - Model kumaş yapılı tasarımlar,

 - Kolay açılır kapanır modeller,

 - Beyaz, gri, Ekru, pembe ve birçok değişik renk altında ürünler,

 - Agraflı emzirme sütyenleri,

 - Önden fermuarlı koton emzirme sütyen çeşitleri,

 - Toparlayıcı emzirme sütyenleri,

  Kişisel isteklerinize ve kullanacağınız yere bağlı olarak kategori üzerinden güvenle tercih gerçekleştirebilirsiniz.

  Lohusa Dönemi İçin Özel Tasarım Sütyen Çeşitleri

  Lohusa dönemi hem anne hem de bebek için hassas geçer. Özellikle başta mahremiyet korunarak rahatlıkla bebeği emzirmek için özel tasarımlı sütyenler kullanılmalıdır. Günümüz yeni nesil tasarımlarla hazırlanmış fermuarlı veya çıtçıtlı modeller, zamandan kazanç elde ederek rahatça emzirme imkanı vermektedir. Ayrıca pamuklu kumaş yapısı yumuşak dokusuyla cildi rahatsız etmeden bu dönemin geçmesine fırsat tanıyor. Göğüslerin tahriş olmasına engel olarak, ayrıca şekil bozukluklarını giderme konusunda önemli bir ayrıcalık sunmaktadır. Bu konuda kişisel isteklerinize bağlı olarak, kendi beden ölçünüze göre tercih gerçekleştirebilirsiniz.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Ocak 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR