Lohusalara Özel Ürünler ve Özellikleri Neler

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

            Kadınların lohusa dönemlerine özel olarak üretilen ürünler ilgili kategorilerde yer alıyor. Tüm ürünlerin görsellerini incelemek ve kararı buna göre vermek mümkün. Beden tablosuna bakılarak hamile giyim seçenekleri arasından tercihlerde bulunulabilir. Taksit bilgileri de ürün görsellerinin altında yer almaktadır. Ancak peşin fiyatına alınan ürünlerde de yüzde yirmiye varan indirimler yapılmaktadır.

            Müşteri memnuniyetini sağlayan bir diğer özellik ise iade ve değişim koşullarında kendini gösteriyor. Giyilmediği takdirde tüm ürünler koşulsuz şartsız değiştirilebilir ya da iade edilebilir. Ürün alındıktan sonra 7 günlük bir süreçte bu ayrıcalıklardan faydalanmak mümkündür. Son olarak Türkiye'nin her yerine kargo gönderimi yapılmaktadır.

            Belli bir saate kadar yapılan siparişler aynı gün kargoya verilmektedir. Ürünlerin her biri özel olarak paketlenip teslimatlar gerçekleştirilir. Daha sonra hizmetten memnun kalanlar ürün yorumlarına bir not bırakabilir.

  Lohusa Pijama Takımlarında Sunulan Seçenekler

            Farklı renklerde sunulan lohusa pijama takımları birçok giyim özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Renk seçenekleri arasında kirli beyaz olarak tanımlanan ekru ilk sırada yer alıyor. Özel dantellerle süslenmiş olan bu pijama takımları nostaljik bir imaja da sahiptir.

             Dantel kısımları kol manşetlerinde ve yakalık kısmında yer alan ürünler bu senenin en çok incelenen ve satın alınan ilk ürünleri arasında gösteriliyor. Belden ayarlamalı olan bu pijamaların giyim konforu da oldukça yüksek seviyededir. Ekstra bir kemere ya da buna benzer bir aksesuara ihtiyaç duyulmadan giyilebilir.

            Pamuklu kumaştır esnektir ve kış aylarında da korunaklı bir şekilde değerlendirilebilir. Çamaşır makinesinde 30 derece ile yıkanabilir. Kuru temizlemeye de uygundur. Özel düğmeleri sayesinde kolay emzirme avantajı da tüm annelere sunulmaktadır.

  Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımlarında Genel Özellikler

            Kataloglarda yer alan bir diğer ürün sabahlıklı lohusa pijama takımı adı ile lanse ediliyor. Lohusa dönemindeki kadınların içlerinde kendilerini rahat hissedebilecekleri özel bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda sabahlık olarak kullanılabilmesi ürünün çift yönlü olarak değerlendirilmesini olanaklı hale getiriyor.

             Renk seçenekleri içerisinde pembe ve ekru gibi açık renkler fark yaratıyor. Beden seçenekleri small'dan başlayıp xlarge'a kadar uzanmaktadır. Aynı zamanda sipariş verirken boy- kilo ve doğum tarihi seçenekleri doldurularak en uygun sabahlıklı lohusa pijama modellerine de erişim sağlanabilir. Pamuklu kumaşı terletmez ve sıcak tutar.

              Önden düğmeli olan bu modellerde gövde kısmına işlenen dantelli motifler de istenen şıklığı sağlamada öncülük etmektedir. Sonbahar kış sezonu kapsamında satın alınan bu ürünler tercihe bağlı olarak İlkbahar ve yaz mevsimlerinde de giyilebilir. Kolay emzirme özelikleri sayesinde bu senenin en çok sipariş verilen ürünleri listesinde yer alan son derece nadide ürünlerdir.

  Emzirme Sütyeni ve Ürün Özellikleri

            Süngerli olarak satışa çıkarılan emzirme sütyeni modelleri de uygun fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Ten rengi dışında siyah ve beyaz olan modelleri de fiyat farkı ödenmeksizin satın alınabilir. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mart 12, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR