Hamile Giyimde En Yeni Seçenekler Neler

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Online mağazalarda indirim oranlarına sahip olan hamile giyim ürünleri birçok farklı başlıkta sunuluyor. Her ihtiyaca yönelik ürün çeşitliliği alıcılara farklı fiyatlarda takdim edilmektedir.

  Türkiye'nin her bölgesine ve her şehrine ücretsiz kargo ve hızlı teslimat da gerçekleştiriliyor. Hamile kadınların konforunu önemseyen giyim ürünleri uzun ömürlü garanti süreleriyle de ilgi çekmektedir. İsteyenler için altı aya varan taksitli ödeme seçenekleri de mevcuttur.

  Lohusa Hamile Külot Ürünleri ve Çeşitlilik

  Slip külotlar hamile giyim kategorisinde yer alan ilk ürünlerdir. Yüzde yüz pamuk kumaşından imal edilen, son derece sağlıklı külot çeşitleridir. Aynı zamanda terletmemesi nedeniyle sıklıkla alışveriş listelerinde yer almaktadır.

  Doğum sonrası da rahatlıkla kullanılabilen külotlar saat 14.00'e kadar sipariş edildiği takdirde aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir. Standart renkleri beyaz ve krem olmak üzere ikiye ayrılıyor. Beden tablosuna bakılarak istenilen ölçülerde külotlar satın alınabilir. Getirilen bir diğer yenilik ise Whatsapp üzerinden sipariş etme avantajıdır.

  Ürün kodu ilgililere iletilerek pratik bir şekilde sipariş tamamlanır. Slip dışında en çok satılan modelleri arasında yüksel bel ve siyah renkli külotlar yer almaktadır.

  Bir Diğer Seçenek: Hamilelere Özel Taytlar

  Pamuklu ve korse olmak üzere birçok çeşidi bulunan taytlar hamile giyim kategorisinin bir diğer ürünüdür. Beyaz ve ten rengi olan versiyonları içlik olarak kullanılabildiği için çok yönlü bir giyim konforu sunmaktadır.

  Beden tablosuna bakılarak istenilen ölçülerde siparişlerini gerçekleştiremeyenler için ekstra bir seçenek de sunulmaktadır. Karar vermekte zorlananlar boy, kilo ve gebelik haftasını yazabilir. Bu sayede en uygun ölçüler bizzat üretici firmalar tarafından tayin edilmektedir.

  Taytlar likralı kumaşları sayesinde hareket serbestliği sağlamaktadır. Esneme payları oldukça yüksektir. Bir diğer seçenek ise korse olarak kullanılabilen ve krem- gri renkleri bulunan versiyonlarıdır. Aynı kullanım konforu ve rahatlığı bu ürünler için de geçerlidir. XL'a kadar uzanan geniş seçkisiyle yeni sahiplerini beklemektedir.

  Hamilelere Özel Sabahlık Çeşitleri

  Onlarca farklı renge sahip olan sabahlık çeşitleri kategorinin en çok tıklanan ve satın alınan ürünleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda gecelik olarak da giyilmeye açık olan bu modellerde lacivert, kırmızı ve mavi gibi ana renkler ön plana çıkıyor. Ancak farklı renkler denemek isteyenler için pudra ve zümrüt yeşili gibi renkler de sunuluyor.

  Ne olursa olsun çiçek desenlerinden vazgeçemeyen alıcılar için de onlarca farklı ürün seçeneği kataloglarda yer almaktadır. Başta gül olmak üzere zambak ve papatya gibi çiçekler iç içe geçirerek motif zenginliği oluşturmaktadır.  Sonbahar ve kış ayları için kadife kumaşından imal edilmiş, ekstra korunaklı sabahlık modellerine de göz atılabilir. Öndeki kuşakları sayesinde rahatlıkla kapatılabilir. Omuzları dantel desenleri ile desteklenmiş olan modelleri de özellikle genç nesil tarafından sıklıkla satın alınmaktadır. Her ürünün birçok açıdan çekilmiş fotoğrafı bulunmaktadır. Müşteriler bu görselleri inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirler. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Nisan 21, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR