Lohusa Pijamaları Nelere Sahip Olmalıdır

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Lohusa döneminin her açıdan rahat ve sağlıklı geçirilmesi büyük öneme sahiptir. Annenin vücudunun yeniden eski şekline gelmeye çalıştığı bu dönemde, fiziksel ve ruhsal açıdan en iyi etkiyi sağlayacak lohusa pijaması kullanılmalıdır.

  Yaklaşık olarak 6 hafta gibi bir süre biçilen bu dönem, daha az ya da çok devam edebilir. Tamamen kaliteli malzeme ile hazırlanmış özel pijamalar hem lohusa döneminde hem de hamilelik süreci boyunca annelerin sağlıklı bir dönem geçirmesine olanak vermektedir.

  Özellikle esnek, yumuşak ve bol bir tasarımla hazırlanması gereken bu ürünler, uzun ömürlü bir yapı da sunmalıdır. En çok da hamilelik süreci içerisinde annenin psikolojik açıdan rahat olabilmesi, fiziksel rahatlığına bağlıdır.

  Rahatlık Sağlayan Kaliteli Lohusa Pijamaları

  Annelerin gün içerisinde rahatça işlerini yapabilmesi, dinlenebilmesi ve gece uyuyabilmesi için özel lohusa pijaması kullanılmalıdır. Bu döneme özel olarak hazırlanan tasarımlar kategori bünyesinde sizleri bekliyor. Kilo, boy ve gebelik haftası eklenerek en doğru pijama çeşidine ulaşmak mümkün.

  Tasarımıyla büyük rahatlık sağlayan, terletmeyen, sıkmayan ve esnek yapısıyla günlük işleri yapma olanağı tanıyan seçenekler arasından tercih gerçekleştirilebilir. Önemli olan annenin lohusa ile beraber hamilelik süreci içerisinde sağlıklı bir dönem atlatmasıdır. Bu hem anne için hem de bebek adına büyük öneme sahiptir. Pamuklu yapısı, özel malzeme kalitesi sayesinde, huzurlu ve mutlu bir süreç anneleri bekliyor.

  Şık Tasarımlarıyla Zengin Lohusa Pijamaları

  Fiziki açıdan sağladığı farklı avantajlarının yanı sıra, günümüz moda dünyasına ayak uyduran şık tasarımlarıyla lohusa pijaması modellerine sahip olmak mümkün. Her zevke hitap eden desen ve aksesuarlarla bezenmiş harika pijamalar, gün içerisinde keyifle misafir ağırlama imkanı tanıyor.

  Alt ve üst olmak üzere 2 parça eşliğinde etkili bir kombin yaratan pijamalar, geniş bir renk yelpazesi üzerinden sunuluyor. Tarzınıza uygun olarak seçim gerçekleştirebileceğiniz modeller, sağlık açısından önemli olan bu dönemin, görsel olarak da istediğiniz gibi geçirmenize fırsat veriyor.

  - Dantelli modeller

 - Parlak inci aksesuarlı şık tasarımlar

 - Güpürlü seçenekler

 - Önden düğmeli modeller

 - Puantiyeli lohusa pijamaları

  Bu gibi daha birçok farklı yeni sezon model tasarımlarıyla her anne adayının beğeneceği şık lohusa pijamaları kategori üzerinde sizleri bekliyor.

  Rahatlık ve Şıklığı Bir Araya Getirin

  Tercih edilecek olan lohusa pijamaları özel bir rahatlık sunmalıdır. Esnek yapısı, yumuşaklığı ve terletmeyen iç hatları ile anne adaylarının stres yaşamamasına olanak vermelidir. Aynı zamanda gün içerisinde daha şık bir görünüm elde edebilmek için estetik çizgilerle hazırlanmış modern çağı yansıtan tasarımlara sahip olmak gerekir.

  Kullanım ve tasarım açısından tüm ortak beğenileri kazanan birbirinden şık lohusa pijamaları, pamuksu yapısıyla sağlıklı ve güvenli bir lohusa dönemi geçirme şansı sunuyor. Üstelik her bütçeye uygun farklı renk ve model altındaki pijamalar, 2’li veya 3’lü takım olarak harika bir kombin eşliğinde kategori üzerinde sizleri bekliyor.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Nisan 15, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR