Blog Başlık

  • Ocak 18, 2023

    Hamilelik döneminde kadınlar genellikle aşağıdaki rahatsızlıklarla karşılaşabilirler:

    Mide bulantısı ve kusma: Bu özellikle ilk trimesterde (ilk 12 hafta) sık görülen bir rahatsızlıktır ve genellikle geçici bir süre için ortaya çıkar.

    Geçici kilo artışı: Hamilelik döneminde kilo alımı doğal ve sağlıklıdır, ancak bazı kadınlar bu süreçte daha fazla kilo alabilirler.

    Kas ve eklem ağrıları: Hamilelik sırasında vücutta meydana gelen hormon değişiklikleri, kas ve eklem ağrılarına yol açabilir.

     Yorgunluk: Hamilelik döneminde hormon değişiklikleri ve artan vücut ağırlığı nedeniyle kadınlar daha fazla yorgun olabilirler.

    hamilelikte en sik rastlanan hastaliklar, Gebelikte görülen hastalıklar, Gebelikte görülen rahatsızlıklar
  • Ocak 12, 2023

    Sağlıklı beslenme her zaman için iyidir ancak anne olmak isteyen kadınların özellikle beslenme konusuna daha çok dikkat etmesi gerekir. Doğurganlığı arttıran yiyecekler konusunda ülkemiz adeta şifa deposudur.

    doğurganlık artıran besinler, doğurganlik artıran besinler, doğurganlık çoğaltan yiyecekler
  • Ocak 10, 2023

    Genetik hastalıklar, genetik olarak belirlenmiş veya kalıtımsal olarak geçen hastalıkları ifade eder. Bu hastalıkların tespiti, genetik testler ve fizik muayeneler ile yapılabilir. Genetik testler, kişinin DNA'sını inceleyerek, genetik mutasyonları tespit etmeyi amaçlar.

    anne karnında genetik hastalıklar, hamilelikte genetik hastalıklar, down sendromu, Fragile X sendromu, kısa boyluluk
  • Aralık 02, 2022

    Lohusa giyim pek çok bayanı yakından ilgilendiren en önemli konuların başında yer almaktadır. Çünkü doğum yapan bayanlar hem hamilelik dönemlerinde hem de doğumdan sonraki süreçte kendilerini daha rahat ve daha konforlu hissetmek istemektedir. bu durumda sizler de eğer lohusalık sürecinizi daha iyi bir şekilde atlatmak isterseniz, beslenmeye verdiğiniz önemi aynı zamanda da giyim konusuna da vermeniz gerekir.

    lohusa, lohusa giyim, lohusa gecelik, loğusa, loğhusa, logusa
  • Kasım 04, 2022

    Eskiden tek tip hamile giyim ve lohusa giyim ürünleri mevcut iken artık pek çok çeşitte hamile ve lohusa giyim ürünleri mevcuttur. Özellikle lohusa gecelik modelleri oldukça fazladır. Yani sizler kendi tarzınıza uygun olacak şekilde en güzel lohusa gecelikleri tercih edebilirsiniz

    lohusa gecelik, hamile gecelik, lohusa gecelik trend
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR