Blog Başlık

  • Şubat 06, 2019

    Hamilelik sürecindeki her kadının giysilerine dikkat etmesi gerekir. Anne adayının belini sıkan ve rahatsız olmasına neden olan giyim ürünleri, bebeği de etkiler. Eğer anne adayı kullandığı giysiler içinde rahat edemiyorsa strese girer. 

    lohusa pijama takımları, lohusa pijama,emzirme sütyeni, hamile giyim, sabahlıklı lohusa pijama takımı,
  • Şubat 03, 2019

    Anne adayının her açıdan kendine dikkat etmesi gerektiği gibi hamilelikte ilaç kullanımı da doktor kontrol altında olmalıdır. Alınan ilaçlar bebeğin gelişimini ve anne adayının sağlığını olumsuz etkileyebilmektedir.

    hamilelikte ilaç kullanımı
  • Şubat 01, 2019

    Türkiye genelinde akraba evliliklerinin de yoğun olduğunu görmekteyiz. Bu durum da göz önüne alınırsa genetik hastalıkların ciddi boyutta tehlike yarattığını görmekteyiz. Genetik arınma yöntemi ile çiftler bebek sahibi olmadan önce genetik hastalıklı bebek riski önüne geçebiliyor.

    Genetik arınma
  • Şubat 01, 2019

    Hamilelik dönemi 37 haftadır. Tüm gelişimler bu süreçte tamamlanır ve ardından doğum gerçekleşir. 

    Premature, Bebek,
  • Ocak 30, 2019

    Yenidoğan bebek için en ideal olan besin anne sütüdür. Beslenmesi, büyümesi ve sağlıklı gelişimi için gerekli olan tek besin anne sütüdür. Doğumdan kısa bir süre sonra memede biriken süt bebekler için aşı niteliğindedir ve yeni doğan bebek için bu süt korunma mekanizmasını sağlayan önemli bir besindir.

    yeni doğan bebek, lohusahamile
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR