Blog Başlık

  • Haziran 30, 2019

    Lohusa döneminde sağlık her açıdan ele alınmalıdır. Özellikle kadınlar bu dönemde ayak kısımlarından soğuk almamaya çalışmalıdır. Ne olduğu bile anlaşılmadan bir anda grip veya nezle gibi farklı hastalıkları yakalanma durum ortaya çıkabilir. Bunun önüne geçmek içinse lohusa dönemindeki kadınlara özel olarak hazırlanan lohusa terliği modelleri değerlendirilmektedir

    Lohusa Terliği
  • Haziran 26, 2019

    Anne adaylarının hassas olduğu lohusa döneminde giyim açısından rahatlık büyük öneme sahiptir. Esnek ve kaliteli kumaş yapısı, sağlık açısından koruyucu bir etmen taşımalıdır. Nitekim bu dönemde anne adayları bütün bir gün boyunca özellikle lohusa pijama çeşitlerini kullanır. 

    lohusa giyim, hamile giyim
  • Haziran 23, 2019

    Emzirme iç çamaşırları arasında en fazla tercih edilen seçenek ise emzirme sütyeni olarak kabul edilebilir. 

    emzirme sütyeni
  • Haziran 21, 2019

    Özellikle ilk hamileliğini yaşayan anne adayları pijama takımı seçiminde bir uzmandan yararlanmak ister. Pijama seçiminde nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremiyorsanız ilk yapmanız gereken göğsünüze kolayca erişmenizi sağlayan önü düğmeli, fermuarlı veya kruvaze modelleri tercih etmenizdir.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Haziran 17, 2019

     Hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahat geçirilmesi büyük öneme sahip olan bu dönemde, şıklıktan ödün vermeyen modeller de önemlidir. Bu konuda konfordan ve rahat hareket etme olanağından keyifle faydalanılabilecek değişik lohusa gecelik modelleri ön plana çıkıyor.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR