Blog Başlık

  • Temmuz 15, 2019

    Çeşitli kampanyalar ile birlikte alıcıların beğenisine sunulan lohusa gecelik modelleri her yaşa ve bedene uygun özel tasarımlarıyla satışa çıkarılıyor. Kadınların şıklık ve rahatlık gibi talepleri göz önünde bulundurularak imal edilen bu ürünler de indirimli fiyatlar da dikkat çekmektedir.

    lohusa gecelik
  • Temmuz 13, 2019

    Hamilelik, kadının hayatındaki fiziksel ve psikolojik şekilde en hassas dönemler içerisinde yer almaktadır. Bu nedenle; yeme ve içme, uyku, fiziksel aktiviteler, giyim gibi hayata dair her alan değerlidir ve gebelik şartlarına göre düzenlenmektedir. Bu dönem içerisinde kadın, bütün hayatını belli olan kurallara ve profesörlerin önerilerine göre yönlendirmektedir. Hem bebeğin mümkün olduğunca en doğru biçimde beslenip gelişmesi hem anne adayının huzurlu ve rahat olması gerekmektedir. Bu dönemin en mühim konularından birisi de kıyafet tercihidir. 

    hamile giyim
  • Temmuz 10, 2019

    Hamilelik, hanımlar adına hem oldukça heyecanlı, hem mutluluk verici, hem de karışık bir süreçtir. Bu süreç içerisinde annelik heyecanı ile kişinin içerisinde büyüyen bir canlının hissedilmesinin yanı sıra ruhsal ve fiziksel değişimlerde yaşanmaktadır. Bu değişimler adına, hanımların pek çok şeyi hazırlaması ve türlü hazırlıklar yapması gerekmektedir.

    Lohusa Pijaması
  • Temmuz 08, 2019

    Bu dönemde rahat kıyafetler tercih etmek gerekmektedir. Özellikle yeni doğum yapmış annelere göre tasarlanmış olan lohusa gecelik takımları dikkatleri üzerine çekiyor

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Temmuz 03, 2019

    Lohusa dönemlerinde uyku düzeni oldukça önemlidir. Özellikle doğum yaptıktan sonra rahat bir uyku, bedenin ve zihnin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Bu nedenle lohusa dönemlerinde seçilen pijamalar uyku düzenimizle doğrudan etkilidir.

    lohusa giyim, hamile giyim
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR