Blog Başlık

  • Eylül 20, 2023 Gebelik Dönemi Yaşam

    Anne karnında bebeklerin ayak yamukluğu, tıbbi bir durum olarak bilinir ve "konjenital ayak yamukluğu" olarak adlandırılır. Konjenital ayak yamukluğu, bebeğin doğduğu anda veya doğumdan hemen sonra fark edilen bir durumdur. Bu durum, bebeğin ayaklarının normal pozisyonunu almaması veya normal gelişimini tamamlamaması sonucu meydana gelir.

    Anne karnında bebeklerde ayak yamukluğu, Anne karnında bebeklerde çarpık Ayak
  • Eylül 08, 2023 Gebelik Dönemi Yaşam

    Hamilelik döneminde sağlıklı bir beslenme, anne adayının ve bebeklerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çok önemlidir. İşte hamilelik döneminde beslenmeyle ilgili bazı önemli noktalar:

    hamilelikte en çok ne yemeli, hamilelikte nasıl beslenmeli, hamilelikte hangi besinler tüketilmeli
  • Ağustos 21, 2023 Lohusa ve Hamile Giyim

    "Lohusa pijama" terimi, hamilelik sonrası dönemde rahatlık ve konfor sağlayan giyim ürünleri için kullanılan bir terimdir. Lohusa dönemi, doğum sonrası yaklaşık 6 haftalık bir süreyi kapsar ve bedenin doğum sonrası iyileşme sürecine girdiği bir dönemi ifade eder.

    Lohusa pijama takımı nasıl olmalı, Lohusa geceliği ne zaman alınmalı, lohusa pijamalarınızı nereden aldınız
  • Ağustos 14, 2023 Gebelik Dönemi Yaşam

    Kadınlarda tüplerin tıkanıklığı, üreme sistemi üzerinde olumsuz etkilere yol açabilen ciddi bir sağlık sorunudur. Tüplerin tıkanıklığı, yumurta hücrelerinin spermle buluşmasını ve döllenmeyi engelleyebilir, bu da doğal yolla gebe kalma olasılığını düşürebilir.

    Tüpleri tıkalı olan bir kadın hamile kalabilir mi, Kadınlarda tüp tıkanıklığı nasıl açılır, Tüplerde tıkanıklık
  • Ağustos 04, 2023 Gebelik Dönemi Yaşam

    Tüp bebek, tıbbi olarak "in vitro fertilizasyon" (IVF) olarak da bilinen bir üreme yöntemidir. Bu yöntem, çocuk sahibi olma konusunda doğal yollardan başarısız olan çiftler için bir çözüm olarak geliştirilmiştir.

    Tüp Bebek Nedir, Tüp bebek de sperm kime ait, Tüp Bebek nasıl olur
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR