Blog Başlık

  • Eylül 13, 2019

    Mikro Tese erkeklerde oluşan kısırlığa bağlı başvurulan cerrahi bir yöntemdir. Menisinde hiç sperm bulunmayan kişilerde sperm çıkarılmasına ve bu sayede bireylerin tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmasına büyük katkı sağlar. Bu şekilde sağlıklı spermler elde edilir.

    mikro tese, ameliyatı,mikrotese,tese
  • Eylül 08, 2019

    Hamilelik dönemi ve sonrasında özellikle emziren annelerin en fazla şikayet ettiği konulardan birisi de sütyen kullanımıdır. Lohusa anneler için üretilen emzirme sütyeni emziren annelerin bu şikayetlerini tamamen yok etmektedir

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Eylül 04, 2019

    Lohusalık dönemi süresince kadınların ihtiyacı olan gece konforlarını sağlayan gecelikler son derece önemlidir ve kadının bu özel durumu düşünülerek firmamız tarafından gerekli rahatlık yaratılması sağlanması amacıyla tasarlanmakta ve üretilmektedirler. Firmamız lohusa kadınların sağlıklarını ve konforlarını düşünmenin yanı sıra fizyolojik ve psikolojik yaşadıkları durumlarını göze alarak üretimlerini gerçekleştirmektedir.

    lohusa giyim, hamile giyim
  • Eylül 01, 2019

    Erkeklerde testislerden çıkan kirli kanı taşıyan ven adı verilen toplardamarların  bozukluğu sebebiyle görevini iyi yapamaması ve buna bağlı olarak içindeki kirli kanı kalbe taşıyamamasıdır.

    Varikosel nedir, Sperm, sperm morfolojisi, morfoloji etkisi,doğum,hamile
  • Ağustos 26, 2019

    Farklı tasarımlarla değişik mevsimlerde rahatlıkla kullanılabilecek, özel sabahlıklı lohusa pijama takımı modelleri bulunmaktadır. Yeni sezon ile çok daha geniş bir ürün kreasyonu altında sunulan modeller, kadınların kendi zevkine uygun seçim şansı vermektedir. Hem kış hem de yaz mevsimleri için farklı ürünler arasından tercih yapılabilir. Üstelik emzirme adına özel tasarım altında hazırlanan modeller de elde edilebilir. Böylece hem fiziksel hem de görsel şıklık olarak, ruhsal açıdan rahatlık tanıyacak farklı lohusa pijama takımlarını değerlendirmek mümkün.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR