Blog Başlık

  • Kasım 09, 2019

    Siyah, kırmızı ve fuşya gibi alternatif renkleri bünyesinde barındıran lohusa pijama takımları yirmiye yakın renk seçeneğiyle birlikte alıcılara sunuluyor. Rahatlığının yanı sıra son derece şık ve estetik bulunan bu takımlar doğumdan hemen sonra giyilmeye başlanabilir.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Kasım 05, 2019

    Hem hamilelik hem de lohusa döneminde kadın vücudunda değişimler yaşanır. Bu değişimlere ayak uydurmak ve yeniden normal yaşantıya rahatça dönebilmek için, lohusa pijama ürünleri büyük öneme sahiptir. Kaliteli malzeme yapısının yanı sıra ayrıca görsel açıdan mutlu edecek özel tasarımlar arasından tercih yapmak gerekir

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Kasım 04, 2019

    İnmemiş testis denilen durum, yeni doğan erkek çocuklarda testiklerin torbaların arka sıkımlarına yapışarak son pozisyonlarını alamamaları duruma verilen isimdir. 

    testis,inmemiş testis, bebeklerde testis, bebeklerde inmemiş testis,
  • Kasım 01, 2019

    36 bedenden başlayıp 50 bedene kadar uzanan geniş seçkisiyle lohusa gecelik modelleri online platformlarda yeni sahiplerini bekliyor. Birçok açıdan çekilmiş fotoğraflarıyla takdim edilen bu ürünler pamuk ve polyester gibi son derece dayanıklı kumaşlardan imal edilmiştir.

    lohusa gecelik
  • Ekim 31, 2019

    Özellikle lohusa döneminde yeni annelerin psikolojik açıdan mutlu olması büyük öneme sahiptir. Bir kadını mutlu eden en önemli unsurlar arasında ise birbirinden şık giyim parçaları gelir. Bu yüzden yeni doğum yapan kişiler için özellikle lohusa tacı aksesuar olarak oldukça fazla tercih ediliyor. Tabii sadece görsel olarak değil ayrıca kullanım açısından da pek çok ayrıcalık tanımaktadır.

    lohusa giyim, hamile giyim, lohusa gecelik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR