Blog Başlık

  • Aralık 16, 2019

    Hamilelik süreci yaşayan anne adayları, zaman zaman kıyafet seçiminde zor anlar yaşamaktadır. Tercih edilecek olan kıyafetin anne adayının rahat olmasını sağlaması gerekmektedir. 

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Aralık 12, 2019

    Hamilelik sırasında kadınlar bir çok farklı sıkıntı ile karşı karşıya kalabilirler. Gestasyonel diyabet ise bunlardan biridir.

    hamilelikte diyabet,diyabet,lohusa diyabet
  • Aralık 02, 2019

    Yeni anne olmuş her kadının elbette fizyolojik olarak bu dönemde kendisine çok iyi bakması gerekir. Hem anne sağlığı hem de bebek sağlığı açısından büyük öneme sahiptir. Ancak sadece fizyolojik açıdan bu dönemin ele alınması yetmez. Psikolojik olarak farklı bir bakış açısıyla lohusa döneminin geçirilmesi, annenin yanı sıra bebeğin de sağlıklı şekilde bu dönemi atlatmasına fırsat verir

    lohusa giyim, hamile giyim
  • Kasım 28, 2019

    Online platformların aksesuarlar kategorisinden incelenebilecek lohusa terliği modelleri birbirinden farklı seçenekleri bir arada sunuyor. 36 numaradan başlayan ölçüleri büyük numaralara kadar uzandığı için her ayak ölçüsüne uygundur

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Kasım 25, 2019

    Hamilelik sonrasındaki dönemde anneler lohusa olarak adlandırılır. Lohusalık döneminde rahatlık, pratiklik ve konfor çok önemli hale gelmektedir. Lohusalık dönemi için alınan lohusa pijama takımları annelere mutlaka konfor sağlamalıdır.

    Lohusa pijama takımları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR