Blog Başlık

  • Nisan 27, 2020

    Hamilelik dönemi kadınlar için hayatlarında yaşadıkları tüm dönemlerden farklı olan bir dönemdir. Hamile giyim için uygun giyinmek hamilelik için çok önemlidir. Hamile olan kadınlar için en önemli olan kıyafetlerden biri pantolonlardır. Hamile iken kadınlar genel olarak pantolon giymek konusunda kararsızlardır. Fakat her gün eşofman giymek ya da bir yere giderken eşofman dışında bir kıyafet giymek istemektedir. Pantolonlar hamile giyim ürünü olarak özel tasarlanabilmektedirler.

    lohusa giyim, hamile giyim, lohusa gecelik
  • Nisan 27, 2020

    Rahim, kadın doğurganlığında önemli bir faktördür. Ancak bazı durumlar ışığı altında alınması söz konusu olabilmektedir. Histerektomi, rahmin alınması ameliyatıdır. Jinekolojik anlamda bakıldığında farklı birçok sorun da Histerektomi ameliyatı ile ortadan kaldırılabilmektedir.

    hamile,lohusa,
  • Nisan 21, 2020

    Lohusa dönemine giren annelerin satın alabileceği farklı lohusa pijama takımları bulunmaktadır. Bu takımların kumaş içeriği ise genellikle saten ve pamuk olmak üzere sınıflandırılmaktadır

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Nisan 17, 2020

    Bu duygusal değişikliklerin yanında, vücudunuzda da birçok değişikliğin olacağı kaçınılmazdır. Artık dar gelen çamaşırlar, göbek kısmı kapanmayan pantolonlar, yeni arayışlara girmenize sebep olacaktır. İşte tam da, hamile giyim konusunda size rehberlik edecek bu yazımıza, mutlaka göz gezdirmelisiniz.

    lohusa giyim, hamile giyim, lohusa gecelik
  • Nisan 14, 2020

    Gebelik dönemi; mide bulantıları, aşermeler ve bazı zamanlarda da ağrılarla geçen oldukça zorlu bir dönemdir. Bu dönem, bebek doğduktan sonra tamamen kapanmakta ancak yerini lohusalık dönemine bırakmaktadır. Lohusalık da en az hamilelik dönemi kadar hassas geçen bir süreçtir. Bu sebeple de taze anneleri rahat ettirecek giysi ve diğer bebek ürünlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bebeğini emzirecek durumdaki anne adaylarının kurtarıcı parçası ise emzirme sütyeni olarak kabul edilmektedir.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR