Blog Başlık

  • Mayıs 24, 2020

    Hamile modası uzun zamandan beri kendini göstermektedir. Bu süreç içerisinde anne adaylarının rahat hareket etmesi, cilt sağlığına dikkat etmesi ve şık olmak istemesi gibi durumlar söz konusudur.

    hamile giyim, hamile pijama, hamile gecelik
  • Mayıs 11, 2020

    Evlenen her bireyin hayali olan bebek zorlu süreçlerden geçmeyi gerektirmektedir. Özellikle kadınlar için birçok farklı zorluğa sahip olan bu süreç günümüzde biraz daha kolaylaşmış olsa da birçokları için hala zor sayılan süreçlere sahiptir.

    lohusa,hamile,Hamilelik, hamilelik mide yanması,
  • Mayıs 06, 2020

    Miyom gelişiminde olası bir yatkınlık ya da bilimsel bir açıklama söz konusu değildir. Ancak miyom gelişmesinde ırk, hormonlar, genetik geçmiş ve kullanılan bazı ilaçların etkisi olduğu söylenebilir.

    miyom, miyom hastalığı, lohusa, hamile,
  • Nisan 29, 2020

    ohusalık, gebelik bitmesine rağmen annenin sorumluluk ve ihtiyaçlarının arttığı bir dönemdir. Bu evrede anne hem bebeğiyle ilgilenip hem de kendi bedenini en konforlu şekilde tutmaya çalışmaktadır. Lohusalar düşünülerek üretilen bazı ürünlerle yeni annelere yardımcı olunmaktadır.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Nisan 27, 2020

    Hamilelik dönemi kadınlar için hayatlarında yaşadıkları tüm dönemlerden farklı olan bir dönemdir. Hamile giyim için uygun giyinmek hamilelik için çok önemlidir. Hamile olan kadınlar için en önemli olan kıyafetlerden biri pantolonlardır. Hamile iken kadınlar genel olarak pantolon giymek konusunda kararsızlardır. Fakat her gün eşofman giymek ya da bir yere giderken eşofman dışında bir kıyafet giymek istemektedir. Pantolonlar hamile giyim ürünü olarak özel tasarlanabilmektedirler.

    lohusa giyim, hamile giyim, lohusa gecelik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR