Blog Başlık

  • Kasım 17, 2023 Lohusa ve Hamile Giyim

    Hamile pijama, hamile gecelik ve baba pijaması gibi ürünler genellikle hamilelik döneminde rahatlık ve konfor sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Bu tür giyim ürünleri, hamile kadınların büyüyen karınlarına uyum sağlamak, rahatlık ve destek sunmak için özel olarak tasarlanmış kesimlere sahiptir.

    hamile pijama, hamile gecelik, baba pijaması, erkek pijaması, erkek pijamasında yeni modeller
  • Kasım 10, 2023 Lohusa ve Hamile Giyim

    Hamilelik sonrasında annelerin ihtiyaçları genellikle bebek bakımı, kişisel bakım ve rahatlık odaklı olabilir. İşte hamilelik sonrası annelerin ihtiyaç listesinden bazı öneriler:

    lohusa pijama, emzirme sütyeni, göğüs ucu pedi, göğüs kremi,
  • Kasım 03, 2023 Lohusa ve Hamile Giyim

    Hamilelik ve lohusalık sürecinde korse kullanımı, belli durumlarda faydalı olabilir, ancak dikkatli bir şekilde ve uzman önerisi ile yapılmalıdır.

    Doğum, korse, doğum sonrası korse
  • Ekim 26, 2023 Gebelik Dönemi Yaşam

    Rahim içerisinde perde veya perde benzeri bir durum, rahim içi septum olarak adlandırılır. Rahim içi septum, rahim içi bölünmüş bir yapı oluşturan bir duvarın varlığına işaret eder. Bu durum, kadınlarda doğuştan gelen bir yapısal anormallik olarak ortaya çıkabilir.

    Rahimde perde, gebelikte rahimde perde, rahimde perde olup hamile kalmak
  • Ekim 20, 2023 Bebeklerde Gelişim

    Bebeklerde algıların gelişmesi, bebeğin çevresini daha iyi anlamasına ve çevresel uyarıcılara daha fazla dikkat etmesine neden olabilir. Ancak bu gelişmeler, "atak" olarak adlandırılabilecek herhangi bir olumsuz davranış artışına neden gelmemelidir.

    bebeklerde büyüme atağı, bebeklerde atak dönemleri, bebeklerde, bebeklerde algı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR