Blog Başlık

  • Ekim 28, 2020

    Birçok anne emzirme zaman diliminde saç dökülmesi yaşar ve bu durumu büyük bir sorun haline getirir. Ancak saç dökülmesinin yaşanması, doğal bir sürecin parçasıdır. Saçların eski sağlığına kavuşması için bir süre geçmesi gereklidir.

    Hamilelik sebebiyle hormonlarda görülen değişim saçlarınızın normal hızından daha yavaş dökülmesine neden olur. Bu durum da saçlarınızın daha gür ve sık görünmesini sağlar.

    saç dökülmesi, hamilelik sonrası saç dökülmesi, lohusalık sonrası saç dökülmesi, saç problemi,
  • Ekim 12, 2020

    Bebeğinizi kucağınıza aldığınız ilk altı ay boyunca ek gıdalara başvurmadan sadece anne sütüyle beslemeniz gerekir. İlk altı aydan sonra ise ek besinlere başlamış olsanız bile bebeğiniz iki yaşına gelene kadar anne sütü ile beslemeye devam etmelisiniz.  Bağışıklık sistemini geliştirmek için anne sütü oldukça önemlidir. 

    Süt yapan meyveler,süt yapan yiyecekler, süt yapan içecekler
  • Ekim 12, 2020

    Rahatlık açısından kadınlar her zaman ilk sırada sabahlıklı lohusa pijama tercih ederler. Bu nedenle hamile ve lohusa giyimde en çok satan ürün lohusa pijaması oluyor.

    effortt pijama,effortt gecelik,
  • Ekim 02, 2020

    Hamilelik dönemi ne kadar keyifli bir süreç olsa da elbette ki zorlayıcı birçok yönü de var. Neyse ki kadınların bu dönemle daha iyi başa çıkabilmesi için tasarımcılar tarafından her şey düşünülmüş. Bu eşsiz güzellikteki zamanlarınızda yaşam kalitenizi artırıcı lohusa ürünleri seçebilirsiniz.

    lohusa,hamile,hamile lohusa,lohusa hamile,hamile giyim,hamile lohusa giyim
  • Ekim 02, 2020

    Doğumdan sonra lohusalık dönemi ve emzirme dönemine aynı anda girmiş oluyorsunuz. Emzirme dönemindeki yeni annelerde en fazla doğum sonrası ilk hafta olmak üzere yüzde üç ile yirmi  arası memede mastit (iltihap) görülebiliyor.

    memede mastit,mastit belirtileri, lohusa döneminde
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR