Blog Başlık

  • Kasım 27, 2020

    Sizler için hamile giyim hakkında yardımcı olabilmesi amacıyla fikir verecek bazı bilgileri bir araya getirdik. Hem anne hem de bebek açısından annenin giyimi oldukça önemlidir. Tecrübesiz yeni annelerin yaptığı giyim hatalarını düzeltmeleri bebeklerinin gelişimi açısından da faydalı olacaktır.

     

    Hamilelik süresi zarfında anne adayının her şeyden önce kendisinin rahat etmesi güzel görünmesinden daha önemlidir. Sadece şıklığa önem verip içerisinde kendisini rahat hissetmediği kıyafetler giyen bir anne adayı sadece kendine işkence etmiş olmakla kalmaz bebeğinin gelişimini de negatif yönde etkiler.

    hamile giyim, lohusa giyim, hamile elbise, hamile kıyafetleri, lohusa kıyafetleri
  • Kasım 23, 2020

    Küçük yavrunuzu kucağınıza aldınız ve minik bebeğinizin beslenmek için sizin sütünüze ihtiyacı var. Bebeğiniz dünyaya geldiği andan itibaren hem lohusa döneminiz hem de bebeğinizi emzirme dönemi aynı anda başlamış olur. Emzirme dönemi süresince, yeni annede gelişmesi muhtemel enfeksiyon durumu söz konusu olduğunda, antibiyotik kullanmak şart olabilir. Örneğin bakteriyel enfeksiyonlardan biri olan mastit bu dönemde sık görülen hastalıklardandır ve antibiyotik kullanmayı gerektirebilir. Antibiyotikler emzirme döneminde sıklıkla başvurulan ilaçlardan biridir. Şikayetlerinize göre antibiyotik kullanımı değişebilmektedir.  Yeni bir anneyseniz bebeğinizi emzirmeye devam ettiğiniz sürece mutlaka kullandığınız ilaçları bir doktora danışmalısınız.

    antibiyotik kullanma, emzirme dönemi antibiyotik kullanma, lohusa sürecinde antibiyotik kullanma
  • Kasım 17, 2020

    Gebelik ortalama 38 ve 41 hafta arasında değişen uzun süren bir dönemdir. Bebeğinizin rahminize düştüğünü öğrendiğiniz ilk andan itibaren size birçok güzelliğin geleceği bir dönem olmasının yanı sıra birçok sorunla karşılaşabileceğiniz bir döneme de ayak basmış olursunuz.

    Her yeni anne adayının aynı problemlerle karşılaştığı söylenemez ancak genel olarak hamilelik veya lohusa dönemindeki kadınların problemleri genelleme yapılacak olursa benzer özellik gösterir. Doğuma doğru kilonuz artar, aşırı kilo almışsanız solunum darlığı, güçten düşme, yorgunluk hali gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

    ayak şişmesi, hamilelikte ayak şişmesi, hamilelik sürecinde ayak şişmesi, hamilelikte bacak şişmesi, lohusa dönemi ayak şişmesi
  • Kasım 12, 2020

    Birçok kadın anne olabilme isteğiyle doludur. Bu kadınların temel dürtülerinden biridir. Ancak hamilelik döneminde ve doğum sonrasında yaşanabilecek zorluklar kadınları zorlayabilir. Böyle zor bir süreci daha keyifli geçirebilmek için dış giyim ve iç giyim ürünlerine yüksek özen gösterilmesi gerekir.

    lohusa elbise, hamile elbise, hamile giyim, lohusa pijama, lohusa gecelik, lohusahamile.com
  • Kasım 09, 2020

    Hamilelik süresi boyunca hormon değişimi ile beraber fiziksel değişimine uğrayacaksınız. Bu değişimler doğumdan sonra da devam edecek. Bu durumun özgüveninize zarar vermesine izin vermeyin. Doğumdan hemen sonra emzirme döneminiz başlayacağı için bir süre daha kilo kaybetmeniz kolay olmayacaktır. Bu nedenle kıyafetlerinizi bedeninde yaşadığınız bu değişimlere göre şekillendirmeniz gerekiyor.

    sabahlıklı lohusa, sabahlıklı lohusa pijama, sabahlıklı lohusa gecelik, sabahlıklı pijama, sabahlıklı gecelik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR