Blog Başlık

  • Nisan 08, 2021

    Lohusa Pijama ile Şıklığınızı Tamamlayın

    Hamilelik insanlar için çok büyük bir dönüm noktasıdır. İnsanın varoluşu gereği doğum yüzyıllarca kutsal bir durum olarak adlandırılmıştır. Bu mucizevi durum ülkemizde ve kendi kültürümüzde kutlamalar ve şölen gibi etkinliklerle de kutlanmaya devam eder.

     

    Doğum sonrası 6 haftalık dönem olan lohusa döneminde ise, rahatlık ve konfor çok önemlidir. Lohusa pijama, bu dönemde rahatlığı üst seviyelere çıkaracak bir giyim seçeneği olabilir. Rahat olması; yatarken ve otururken sıkmadan bedene oturması ile de rahatlığı ile ön plana çıkar. Özellikle önden düğmeli lohusa pijama modeli, kolay emzirme özelliği ile kullanışını daha da kolaylaştırır.

    lohusa pijama, lohusa gecelik, lohusa pijama setleri, lohusa gecelik setleri, önden düğmeli pijama, önden düğmeli lohusa pijama
  • Mart 26, 2021

    Düşükten Sonra Ağrının Nedenleri Nelerdir?

    Bebeğin gelişimini çeşitli nedenler ile hamilelik boyunca tamamlayamadan doğumun gerçekleşmesine ve bebeğin yaşayamaması haline düşük denir. Bu durum yani düşük sonrası bebeğin hayata tutunmaması durumu genelde 24 haftasını tamamlayamayan bebeklerde görülür.

     

    Meydana gelen 3 aydan öncesinden yaşanan düşüklere erken düşük denir ki ülkemizde genel olarak erken düşükler görülür. Yapılan düşükler kadınları hem psikolojik olarak hem de biyolojik olarak son derece zorlayıcı bir döneme sokar. Psikolojik etkilerinden de bahsedilecek olan düşüğün daha çok vücut üzerinde gösterdiği semptomlar hakkında bilgiler verilecek. 

    düşük yapmak, düşük sonrası ağrı, düşükten sonra ağrı, düşük sonrası ağrı neden olur, hamilelikte düşük sonrası ağrı
  • Mart 23, 2021

     

    Bodur Fetüs Büyümesinin Nedeni Nedir? Belirtileri Nedendir?

     

    Fetal gelişimde kısıtlılık veya gelişimde gerilik adı verilen bu rahatsızlık anneyi erken doğum problemi ile karşı karşıya getirebilir. Erken doğum riskinden öte anne karnında kayba bile neden olabilen bir sorundur. Fetüsün rahim içerisinde gelişim geriliği denilen olay normal, olması gereken ağırlığının yüzde olarak bakıldığında %10' un altında seyretmesi durumunda ortaya çıkar. Bu sorunun temelinde yatan neden nedir? Anne karnındaki gelişimin geriliği neden kaynaklanır? Bu soruların nedenlerine göz atalım.

     

    bebeklerde gelişim geriliği, gelişim geriliği, bodur fetüs büyümesi, bodur fetüs, anne karnında bebeklerde gelişim geriliği
  • Mart 12, 2021

    Lohusa Terlik Taç Modelleri İle Kendinizi Mutlu Hissedeceksiniz

     

    Lohusalar için üretilen lohusa taç modelleri ile her zaman kendinizi şık hissedebilirsiniz. Lohusalara en çok yakışan aksesuarlardan biri hiç kuşkusuz taç ve banana modelleridir. Çünkü doğum sonrası çiçeği burnunda annelerin yüzüne farklı bir güzellik yansır. İşte tam da bu güzelliği ortaya çıkaran aksesuarlar taç çeşitlerinden oluşur. Her zaman en çok kullanılan taç renkleri her ne kadar kırmızıdan oluşsa da artık günümüzde binlerce farklı renklerde ve modellerde lohusa taç modelleri mevcuttur. Dolayısı ile kırmızı rengi kullanmak istemiyorsanız, sizi daha özen ve daha şık gösterecek taçları tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem fotoğraflarınızda hem de ayna karşısında kendinizi daha güzel ve bakımlı hissedebilirsiniz.

    lohusa tac, lohusa taç, lohusa terlik, lohusa taç terlik, lohusa tac terlik, lohusa taç ve terlik modelleri
  • Mart 04, 2021

    Semen Fetüsü Etkiler Mi?

    Uzman doktorlar hamilelik döneminde cinsel ilişkinin bebeğe zarar vermediğini birçok kez söylerler. Çünkü bebeğin amniyo sıvısı bütün fiziksel değişiklikleri içine saklayacak şekilde bir özelliğe sahiptir.  

     

    Tüm bu bilgiler ışığında söylenebilir mi hamilelik döneminde birliktelik yeni oluşmaya başlayan bebeğe zarar vermiyor. Kadının rahim kaslarının kasılmasına neden olabilme ihtimalinin göz önünde bulundurulacağı üzere bazı hekimler cinsel ilişkiyi kısıtlamak yerine prezervatif kullanımını ya da geri çekme yönteminin kullanılmasını önerirler. Hamilelikte bu tür özel durumların doktora danışılması çiftler için faydalı olacaktır. 

    sperm, semen, fetüs, sperm bebeğin oluşmasına zararlı mı, sperm bebeğe zarar verir mi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR