Blog Başlık

  • Temmuz 18, 2021

    Hem psikolojik hem de fizyolojik olarak rahat bir aralığın geçirilmesi gerektiği lohusa dönemi ismine, doğru elbise çeşitleri seçenek edilmelidir. Bilhassa annelerin vücutlarında olan farklıkların sıhhatli şekilde yine daha önceki hale gelmesi ile ilgili lohusa pijaması modelleri ön tasarıya çıkar. Esnek yapısı, rahatlık, sıkmayan ve terletmeyen özellikleriyle bu dönemin kolayca geçmesine imkan verir

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Temmuz 12, 2021

    Doğumdan sonra gebeliğin hemen peşinden gelen vücuttaki değişimlerin, yine daha önceki haline gelme sürecine lohusa dönemi denmektedir. Bu dönemin sıhhatli şekilde atlatılabilmesi için kesinlikle kaliteli lohusa pijaması çeşitleri değerlendirilmelidir. Bu vaziyet fiziksel özelliklerin yanı sıra tinsel açıdan da anne adayını etkiler. O yüzden kaliteli tasarım altında görsel açıdan şık modeller seçilirken, bu dönemde konfor sunacak elbiseler arasından seçenek yapılmalıdır

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Temmuz 07, 2021

    Anne Adaylarında Yumurta Azlığı Sorunu

    Yumurta azlığı, yumurta sayısının çeşitli sebepler ile azalmasına bağlı olarak doğurganlık şansının kaybedilmesi azalması olarak tanımlanır. Bu durum kadınların herhangi bir rahatsızlık geçirmesinden dolayı ya da beklenmedik bir kaza ile olabilmesi gibi yaşın ilerlemesi ile yumurta üretiminin azalması ve zaman geçtikçe mevcut yumurtaların da kalitesinin düşmesi önemli bir sorundur.

     

    Yumurta azlığına sebep olarak yaşam şartlarının değişim göstermesi ve çalışma koşulları etkili oluyor. Günümüzde bayanların anne olma yaşı çalışma nedeni ile ileriki yaşlara sarkmış durumda. Yaşı ilerleyen kadınların anne olma şansı her geçen yıl biraz daha azalır. Yumurta rezervi bitmiş bayanların normal yolla hamile kalması bazen mümkün olmuyor. Böyle bir sorunla karşılaşan çiftlere aşılama veya tüp bebek tedavisi uygulanıyor.

    Tüp Bebek, Tüp bebek tedavisi, tüp bebek tedavisinde yumurta, tüp bebek tedavisinde yumurta azlığı, tüp bebek tedavisinde yumurta olmaması,
  • Temmuz 06, 2021

    Kalitesi ve rahatlığı ile birlikte değişik model yapılarının yanı sıra değişik renk yelpazesi üzerinden seçim yapmak olası. Beyaz, bulut mavisi, kırmızı, ekru ile daha pek çok renk arasından seçim yapmak mümkün. Bilhassa hem model yapısı hem de renk açısından uyum gösteren tasarımlar, gün içerisinde kutlamaya gelen konukları de karşılama noktasında rahatlıkla kullanılabilir. Evde özel bir rahatlık ve konfor sunarken günlük kıyafet olarak insanların yanında güvenli kullanım talihi vermektedir.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Haziran 25, 2021

    Lohusa Pijama Modelleri

    Anne olmak oldukça önemli, özel ve anlamlı bir duygudur. Anne olmaya hazırlananlar için çok şık kıyafetler vardır. Doğumdan sonraki dönemler ise lohusalık dönemi olarak bilinir. Bu dönemde de çok sayıda giyim parçaları tercih edilir. Lohusalık dönemlerinde tercih edilen giyim parçaları arasında lohusa pijama modelleri ilk sırada yer alır.

     

    Bu dönemlerin en rahat bir şekilde geçirilmesini sağlayan lohusa pijama seçenekleri olmazsa olmaz giyim çeşitidir. Yeni anne olan bayanlar bu kıyafetlerden tercih ederek rahat ve konforlu bir gün geçirmiş olurlar. Lohusalık dönemi ürünleri için hamile giyim mağazalarından destek alınması gereklidir. Ancak seçilecek olan ürünlerin kaliteli olması önem arz eden diğer bir detayı oluşturur.

    Lohusa, Lohusa pijama, Lohusa Pijama Modelleri, Lohusa pijama Set, Lohusa pijama takım
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR