Blog Başlık

  • Eylül 12, 2021

    Lohusalar için geceliklerin rahat olması önemlidir. Rahat olmasının yanı sıra hem şık hem kaliteli hem rahat hem de uygun fiyata lohusa gecelik çeşitleri lohusahamile.com adresinde bulunmaktadır. Bu yüzden en şık en rahat ve en uygun fiyata lohusa gecelik çeşitleri lohusahamile.com internet adresinden alınır.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Eylül 08, 2021

     

    Hamilelik Sürecinde Bebeklerde Böbrek Genişlemesi

    Bebeklerde böbrek genişlemesi (hidronefroz) çoğunlukla anne karnında tesbit edilir. Gebelikte uygulanan ultrason muayenesinde erkende fark edilen hidronefroz genellikle doğumdan sonra kendiliğinden geçtiği gözlemlenir.  Bir kısmı ise artarak çok ciddi tablolara sebep olabiliyor. Bu gibi durumlarda bazen büyük bazende küçük çaplı operasyonlar ile başarılı sonuçlar elde ediliyor.

     

    Doğum sonrasında devam eden hidronefroz cerrahi müdahale gerekir. Bu gibi durumda olan hastaların çocuk üroloji doktoru tarafından takibe alınması ve rutin kontrollerine düzenli gelmesi gerekir.

    bebeklerde böbrek genişlemesi, böbrek genişlemesi, hidronefroz, bebeklerde hidronefroz
  • Ağustos 23, 2021

    Firmamız lohusa gecelik modellerinde kadının şıklığından taviz vermeden ancak tüm konforunu sağlayacak tasarımlar gerçekleştirmektedir. Dokusu son derece yumuşak, pamuklu, emzirme kolaylığını sağlayan, hareket kabiliyetini kısıtlamayan ancak şıklığından taviz vermeyen pek çok model ile kadınların lohusalık dönemlerini konforlu geçirmelerini sağlayacak modelleri ile kadınları düşünmektedir.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Ağustos 23, 2021

    Lohusa pijama takımları için üreticiler pek çok modeli piyasaya sürmektedir. Pijama takımlarını seçilirken öncelik kesinlikle görsellik olmamalıdır. Lohusa pijama takımlarında ilk dikkat edilmesi gereken detay; kumaş yapısıdır.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Ağustos 16, 2021

     Beyaz, kırmızı, lacivert gibi ana renklere hane sahipliği yapan lohusa pijama takımları pudra, pembe ve turkuaz gibi alternatif renkleri de bünyesinde barındırıyor. Toplam garanti süreleri 2 sene olsa da yıkama direktiflerine dikkat edildiği takdirde bu müddet çok daha uzun ömürlü olabilir. Pamuklu kumaşı sayesinde yalnızca bahar ve yaz aylarında değil sene dört mevsimi giyilebilir. Etrafsal koşullara karşı ekstra dayanıklı olan bu ürünler son derece sıhhatli, dayanıklı ve şık kabul edilmektedir

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR