Blog Başlık

  • Kasım 19, 2021

    Doğumun ardından bu hassas döneminin sağlıklı şekilde geçirilmesi için önemli olan her açıdan anne ve bebeğin rahatlığıdır. Bu rahatlık fiziksel durumun yanı sıra görsel açıdan da çok önemlidir. Doğumdan sonra lohusa döneminde ilk 6 aylık süre için annenin mutlu bir dönem geçirmesi bu etkinin bebeğe de tesir etmesine olanak vermektedir.

     Bu yüzden giyim açısında şık tasarımlarla bezenmiş farklı modeller kullanmalıdır. Ve tabii bu modellerle uyum sağlayacak lohusa giyim seçenekleri tercih edilmelidir. Peki lohusa taçları arasından tercih yaparken neye dikkat etmek gerekir? Bu konuda pek çok unsur ele alınarak birbirinden sevimli ve şık bir görüntü sunan seçenekler arasından tercih yapmak mümkün.

    Lohusa Giyim Seçimi Nasıl Olmalıdır?
  • Kasım 19, 2021

    Aksesuarlar kategorisine tıklayan alıcılar hamile giyim ürünlerini görselleri ile inceleyebilir, online platformlarda siparişlerini kısa müddet içerisinde bitirebilir. Hem ürün özellikleri hem satın alma avantajları itibariyle fark yaratan bu ürünler hem gebelikte hem de doğum sonrası kolayca giyilebilir. Bir hayli değişik süslemeye ve motife de hane sahipliği yapan hamile giyim seçenekleri yenilenen kreasyonlar dahilinde tanıtımı yapılan ürünleri de bünyesinde barındırıyor. 35 numaradan başlayan ölçüleri 40 numaraya kadar uzanmaktadır.

    Hamile Giyim
  • Kasım 16, 2021

    Hayatın en özel ve güzel dönemlerinden bir tanesi olan hamilelik ile alakalı aklınıza takılan tüm sorular için CiciÇocuk her zaman yanınızda! Hamilelik, doğum, bebek bakımı ve gelişimi hakkında uzmanların önerileri ve görüşlerinden faydalanmanızı sağlayan CiciÇocuk, kurulduğu günden bu yana annelerin ve anne adaylarının vazgeçilmezleri arasında yer alır. Merak ettiğiniz ve karşılaştığınız durumlar hakkında detaylı ve kullanışlı bilgiler elde ederek hem kendiniz hem de bebeğiniz için doğru adımları atabilirsiniz. Hamileliğin doğal sürecinin bir parçası olan ağrılar, anne adaylarının sıklıkla aklına takılan durumlardan bir tanesidir. Ağrılar vücudun neresinde olur, gebeliğin hangi dönemlerinde oluşur gibi pek çok soru için uzmanların görüşlerinden yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.

    hamilelik döneminde ağrı, hamilelik ağrıları,
  • Kasım 05, 2021

    Hamilelik döneminde reflü; mide de yanma veya midede ekşime, göğüs kısmında kalbe bağlı olmayan hafif ağrı, reflünün tipik şikâyetleri arasında yer almaktadır. Bu şikâyetler özellikle gebelikte çok rahatsız edici bir durumdur. Asit reflüsü adını taşıyan bu durum, mide içeriğinin  yemek borusuna ilerleyen, geri kaçmasıdır. Bu durum yemek borusunda tahriş oluşumuna sebebiyet verir. Hamilelerin  %50 sinde bu sıkıntı ile karşılaşılmaktadır.

     

     

    Hamilelik hormonları yemek borusunun ileri yönde gitmesindeki hareketi yavaşlattığı için reflü meydana gelir. Ayrıca hamilelik hormonlarının verdiği etkiyle, midenin boşalması da yavaşlar ve yenilen besinler sindirim sisteminden yavaşça boşalmaya başlar. Bu durum istenmeyen şişkinliğe ve hazımsızlığa neden olmaktadır. Genel anlamda hamilelik sonrasında reflü şikâyeti de sona ermektedir. Bazı bünyelerde devam da edebilmektedir.

    reflü, hamilelikte reflü, reflu, gebelikte reflü
  • Ekim 19, 2021

    Bu noktada kadının giyindiği geceliğinde bu özel dönemini kolaylıkla atlatmasını sağlayacak tasarımda olması gerekmektedir. Firmamız lohusa gecelik modellerinde kadının şıklığından taviz vermeden ancak tüm konforunu sağlayacak tasarımlar gerçekleştirmektedir. Dokusu son derece yumuşak, pamuklu, emzirme kolaylığını sağlayan, hareket yeteneğini kısıtlamayan ancak şıklığından taviz vermeyen pek çok model ile kadınların lohusalık dönemlerini konforlu geçirmelerini sağlayacak modelleri ile kadınları düşünmektedir.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR