Blog Başlık

  • Ocak 29, 2022

    Hamilelik, bir kadının hayatındaki en güzel evrelerden biridir. Bu aşamada, vücut fiziksel dönüşüm geçirir ve yumuşak ve rahat kıyafetler ister. Hamile kadınlar için en iyi giysi hem anne hem de bebek için zorunlu olduğu için karın bölgesinin genişlemesine izin verendir. Eski günlerde, çoğu hamile kadın eski giysilerini giymeyi seçerdi ve hamile kıyafetleri almayı bile düşünmezdi. Görünüşleriyle ilgili endişeler daha azdı, çünkü hamilelik döneminde kendilerini formda hissetmeye meyilliydiler. Birçok hamile kadının çalıştığı, sosyalleştiği ve hatta bazen uluslararası seyahat ettiği için hem rahat hem de şık görünmesi gerekir. Doğal olarak, günümüzde bebek bekleyen annelerin hamile giyim gereksinimleri farklıdır.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Aralık 21, 2021

    Hem psikolojik hem de fizyolojik olarak rahat bir aralığın geçirilmesi gerektiği lohusa dönemi adına, doğru giysi çeşitleri tercih edilmelidir. Özellikle annelerin vücutlarında meydana gelen değişikliklerin sağlıklı şekilde yeniden eski hale gelmesi konusunda lohusa pijaması modelleri ön plana çıkar. Esnek yapısı, rahatlık, sıkmayan ve terletmeyen özellikleriyle bu dönemin rahatlıkla geçmesine olanak verir. Zaten özel olarak ele alınan tasarımlar pamuksu yapısıyla yumuşak bir dokunuş gerçekleştirir. Böylece gün içerisinde herhangi bir rahatsızlık hissetmeden anneler bebeklerine odaklanma imkanı elde eder.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Aralık 21, 2021

    Doğumdan sonra gebeliğin ardından gelen vücuttaki değişimlerin, yeniden eski haline gelme sürecine lohusa dönemi denmektedir. Bu dönemin sağlıklı şekilde atlatılabilmesi için mutlaka kaliteli lohusa pijaması çeşitleri değerlendirilmelidir. Bu durum fiziksel özelliklerin yanı sıra ruhsal açıdan da anne adayını etkiler.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Aralık 21, 2021

    Lohusa pijama takımları bakılırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan bir tanesi de kalitedir. Lohusalık dönemi boyunca giyilecek olan pijama takımının yıkandıkça eskimemesi, renginin solmaması, dikişlerinin açılmaması gerekmektedir. Kaliteli bir kumaş ve dikimle yapılan pijama takımları uzun ömürlü olur.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Kasım 29, 2021

    Üst solunum yolu, burun, sinüsler, boğaz (yutak) ve gırtlak (gırtlak) anlamına gelir. Bu bölgelerdeki iltihaplanma, üst solunum yolu enfeksiyonu (ÜSYE) olarak da bilinir. Üst solunum yolu; kulaklara ve alt solunum yollarına bağlanır ve enfekte olduğunda bu bölgeleri etkiler. İnfluenza enfeksiyonu ve nazofarenjit gibi isimler de birbirinin yerine kullanılmaktadır. Ancak gerçekte sinüzit veya bazı iltihaplar bu kavramın dışındadır. URTI'lere virüsler neden olur ve bakteriyel enfeksiyonlara katkıda bulunabilir. ÜSYE'den bahsederken genellikle soğuk algınlığı ve gribi anlarız. Farenjit genellikle bu koşullarla ilişkilidir. Üst solunum yolu, burun, sinüsler, boğaz (yutak) ve gırtlak (gırtlak) anlamına gelir. Bu bölgelerdeki iltihaplanma, üst solunum yolu enfeksiyonu (ÜSYE) olarak da bilinir. Üst solunum yolu; kulaklara ve alt solunum yollarına bağlanır ve enfekte olduğunda bu bölgeleri etkiler. İnfluenza enfeksiyonu ve nazofarenjit gibi isimler de birbirinin yerine kullanılmaktadır. Ancak gerçekte sinüzit veya bazı iltihaplar bu kavramın dışındadır. URTI'lere virüsler neden olur ve bakteriyel enfeksiyonlara katkıda bulunabilir. ÜSYE'den bahsederken genellikle soğuk algınlığı ve gribi anlarız. Farenjit genellikle bu koşullarla ilişkilidir. 

    gebelikte solunum yolu enfeksiyonu, hamilelikte solunum yolu enfeksiyonu, gebelikte solunum yolu problemi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR