Blog Başlık

  • Mart 13, 2022

    Geniş ürün yelpazesi altında lohusa dönemini rahat ve huzurlu geçirmek için birbirinden farklı lohusa pijama modelleri bulunmaktadır. Sağlık açısından ve fiziksel olarak sunduğu ayrıcalık ile beraber görsel olarak da beğeni toplayan tasarımlar yer alıyor. Böylece lohusa dönemini çok daha keyifli ve mutlu geçirme şansı elde edilebilmektedir. Bu da anne adaylarının zihinsel yapısını sağlıklı tutabilme noktasında büyük öneme sahiptir. Tercihinize uygun şekilde kaliteli malzeme ile hazırlanmış lohusa pijamaları arasından seçim yapabilir; kişisel isteklerinize uygun harika modellere sahip olabilirsiniz.

    Lohusa Pijaması Modelleri Nelerdir
  • Mart 13, 2022

    Hem hamilelik hem de lohusa döneminde kadın vücudunda değişimler yaşanır. Bu değişimlere ayak uydurmak ve yeniden normal yaşantıya rahatça dönebilmek için, lohusa pijama ürünleri büyük öneme sahiptir. Kaliteli malzeme yapısının yanı sıra ayrıca görsel açıdan mutlu edecek özel tasarımlar arasından tercih yapmak gerekir. Özellikle günlük kullanım için bu dönemde en çok tercih edilen lohusa pijamaları, her zevke hitap eden harika seçenekler sunuyor. Pamuklu yapısı sayesinde terleme ve sıkma yaşanmadan, konforlu bir kullanım imkanı elde edilebilir. Diğer yandan sıcaklığı sabit tutarak anne ve anne adaylarının sağlığını ön plana alır. Tabii kadınlarda bu dönemde meydana gelebilecek sağlık sorunlarına karşı da etkili çözümler getirmektedir.

    Lohusa Pijama Çeşitleri
  • Mart 13, 2022

    Hamilelik, kadının hayatındaki fiziksel ve psikolojik şekilde en hassas dönemler içerisinde yer almaktadır. Bu nedenle; yeme ve içme, uyku, fiziksel aktiviteler, giyim gibi hayata dair her alan değerlidir ve gebelik şartlarına göre düzenlenmektedir. Bu dönem içerisinde kadın, bütün hayatını belli olan kurallara ve profesörlerin önerilerine göre yönlendirmektedir.

    Hamile Giyim Hakkında Bilinmesi Gereken Herşey
  • Ocak 29, 2022

    Anne adaylarının en tatlı telaşı olduğu zamanlar doğumun yaklaştığı zamanlardır. Bu dönemlerde anne adayı ağırlaştığı için fazla hareket edemez. Hamilelik süreci boyunca da lohusa pijaması almak aklına gelmez. Durum böyle olunca da bedenine göre bir pijama tercih etmek için sanal mağazaları tercih ederler. Anne adayları, lohusa pijaması seçerken gönül rahatlığı ile interneti tercih edebilirler. E-mağazaların birçok avantajı vardır. Bu avantajlardan ilki şüphesiz ki fiyat politikasıdır.

    Lohusa Pijaması İnternetten Alınır Mı
  • Ocak 29, 2022

    Gebelik dönemi ve sonrası için lohusa pijama sıhhat ile ilgili en ehemmiyetli kullanım ürünleri arasında bulunmaktadır. Ayakları sıcak tutacak ve hane içerisinde rahatça adım atma olanağı sağlayacak terlikler, bu bölgeden gelebilecek değişik hastalıklara karşı anneyi savunma olanağı sağlar. Hem hastanede hem de evlerde kolayca kullanılabilecek yumuşak tasarıma sahip kaliteli terlikler, son zamanlarda keyifli bir seçenek olanağı sunuyor. Nitekim sağladığı fiziksel özelliklerin yanı sıra, görsel açıdan da tam istenildiği gibi güzel bir görüntü sağlamaktadır.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR