Blog Başlık

  • Nisan 04, 2022

     

    Bebeklerde El, Ayak, Ağız Hastalığı Nedir?

    Son birkaç yıl içinde pek çok çocuk ve bebekte görülen el, ayak, ağız hastalığı daha çok 5 yaş altı bebeklerde meydana gelmektedir. Hijyenin az olduğu ve yetersiz olduğu bölgelerde yoğun olarak görülen bu hastalığın tedavisi en kısa sürede yapılmalıdır.

    Bebeklerde el, ayak, ağız hastalığı nedir? Ekvator bölgelerinde daha sık görülmektedir. Avuç içinde, ağızda ve ayaklarda içi su dolu baloncuklarla kendini göstermeye başlar. Her ne kadar bebeklerde çok görünse de esasen yetişkinlere de bulaşabiliyor. Bu nedenle kişilerin hijyen konusuna ekstra özen göstermelerinde fayda vardır.

     

    bebeklerde el ayak hastalığı, bebeklerde el ayak ağız hastalığı,
  • Mart 27, 2022

    Lohusaların ev giyim ürünlerinde dikkatli olması gerekir. Yeni doğum yaptıkları için kendilerini sıcakta tutacak pijamaları tercih etmesi gerekir. Anneler, uyuduklarında terledikleri için uyanır uyanmaz üzerlerine sabahlık almalıdır. Yeni anne ve bebeğini görmek isteyenler fazla olacağı için hem rahat hem de şık sabahlıklı lohusa pijama takımı modelleri seçilmelidir.

    Lohusa Pijama
  • Mart 27, 2022

    Online mağazalarda indirim oranlarına sahip olan hamile giyim ürünleri birçok farklı başlıkta sunuluyor. Her ihtiyaca yönelik ürün çeşitliliği alıcılara farklı fiyatlarda takdim edilmektedir.

     Türkiye'nin her bölgesine ve her şehrine ücretsiz kargo ve hızlı teslimat da gerçekleştiriliyor. Hamile kadınların konforunu önemseyen giyim ürünleri uzun ömürlü garanti süreleriyle de ilgi çekmektedir. İsteyenler için altı aya varan taksitli ödeme seçenekleri de mevcuttur.

    Hamile Giyim
  • Mart 27, 2022

    Siyah, kırmızı ve fuşya gibi alternatif renkleri bünyesinde barındıran lohusa pijama takımları yirmiye yakın renk seçeneğiyle birlikte alıcılara sunuluyor. Rahatlığının yanı sıra son derece şık ve estetik bulunan bu takımlar doğumdan hemen sonra giyilmeye başlanabilir. Tek renkli, sade ve minimal tasarımların yanı sıra birçok farklı desene ev sahipliği yapan modelleri de fiyat farkı ödenmeksizin satın alınabilir. Alternatif renkleri arasında somon pembesi, gül kurusu, lila, bordo ve vizyon renkleri de yer alıyor. Son yılların popüler rengi olan pudra lohusa pijama takımları ise özellikle genç annelerin alışveriş listelerine eklediği bir başka modeldir.

    Lohusa Pijama Takımları
  • Mart 13, 2022

    Geniş ürün yelpazesi altında lohusa dönemini rahat ve huzurlu geçirmek için birbirinden farklı lohusa pijama modelleri bulunmaktadır. Sağlık açısından ve fiziksel olarak sunduğu ayrıcalık ile beraber görsel olarak da beğeni toplayan tasarımlar yer alıyor. Böylece lohusa dönemini çok daha keyifli ve mutlu geçirme şansı elde edilebilmektedir. Bu da anne adaylarının zihinsel yapısını sağlıklı tutabilme noktasında büyük öneme sahiptir. Tercihinize uygun şekilde kaliteli malzeme ile hazırlanmış lohusa pijamaları arasından seçim yapabilir; kişisel isteklerinize uygun harika modellere sahip olabilirsiniz.

    Lohusa Pijaması Modelleri Nelerdir
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR