Blog Başlık

  • Mayıs 18, 2022

    Bebeklerin ciltleri oldukça hassastır. Bu durumda en iyi şekilde bakıma ihtiyaç duyulmaktadır. Pek çok anne ve babanın merak ettiği konu ise bebeklerde atopik egzama nedir? Sorusu gelmektedir. Bebeğin vücudunun belli başlı yerlerinde ortaya çıkan bir tür cilt problemidir.  Alkol içeren veya cilde zarar veren kimyasal maddeler ile temas eden bebeklerde daha yoğun görülen bir durumdur.

    Bu nedenle anne ve babalar bebeğin temizliğinde her zaman doğal ürünler kullanmalı ve bebeğin cildinin nemlendirilmesini sağlamalıdır. Cilt üzerinde tahriş ve acı duymaya neden olan atopik egzama  tedavisi için bebeğin en kısa sürede doktor gözetimine alınması ve gerekli tedavilerin uygulanması gerekir.

    Cilt üzerinde kaşıntı ile ortaya çıkan ve gün boyu bebeğe rahatsızlık veren bu durum atopik dermatit adı ile bilinir.

    Bebeklerde Atopik egzama, Bebeklerde egzama, egzama, Bebeklerde Atopik egzama Tedavisi
  • Mayıs 05, 2022

    Lohusalık dönemi süresince kadınların ihtiyacı olan gece konforlarını sağlayan gecelikler son derece önemlidir ve kadının bu özel durumu düşünülerek firmamız tarafından gerekli rahatlık yaratılması sağlanması amacıyla tasarlanmakta ve üretilmektedirler.

    Lohusalık Döneminde Gecelik Seçimi
  • Mayıs 05, 2022

    Hem psikolojik hem de fizyolojik olarak rahat bir aralığın geçirilmesi gerektiği lohusa dönemi adına, doğru giysi çeşitleri tercih edilmelidir. Özellikle annelerin vücutlarında meydana gelen değişikliklerin sağlıklı şekilde yeniden eski hale gelmesi konusunda lohusa pijaması modelleri ön plana çıkar. Esnek yapısı, rahatlık, sıkmayan ve terletmeyen özellikleriyle bu dönemin rahatlıkla geçmesine olanak verir.

    Lohusa Döneminde Rahatlık Ne Kadar Önemli
  • Mayıs 01, 2022

    Üçlü kombin yaratan sabahlıklı lohusa pijama ekibi bu dönem adına anneler için en doğru tercihlerden biridir. Böylece gün içinde farklı zamanlarda kolaylıkla kullanım olanak elde edilebilir. Örneğin gece yatarken pamuklu yapısı eşliğinde yumuşak dokunuşu üzerinden rahatça uyuyabilir; uyandığınız süre ise sabahlığı üzerinize hemen giyebilirsiniz. Bu sayede çok daha güzel bir görüntü elde edebilir; ek olarak sabahın getirmiş olduğu ısı değişimlerinden uzak kalabilirsiniz. Böylece bu dönemde annenin kırılgan vücut yapısındaki değişimle hastalık kapmaması için, etkin çözüm şekilleri elde edilir.

    Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı Neden Tercih Edilmeli
  • Nisan 26, 2022

    Gebelikte gelişim geriliği nedir? Anne karnında olan bebeğin yeterince büyüyememesi durumudur. Her Fetüsün her hafta ve ay içinde gelişimi mevcuttur. Normal gelişim içinde yer alan bebeklerde gelişim geriliği olmayacaktır.

    Ama gelişim geriliği olan bebeklerde, gelişim geriliği olmayan bebeklerle kıyaslama yapılır. Bu sayede bebeğin ne derece geride gelişim geriliği meydana geldiği anlaşılır. Öte yandan yapılacak olan doktor muayeneleri ve tıbbi testler sayesinde de bebeklerde meydana gelen gelişim geriliğini ve gelişim geriliğine neden olan sebepler araştırılmalıdır.

    Gelişim geriliği, Bebeklerde gelişim geriliği, Bebeklerde Gelişim problemi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR