Blog Başlık

  • Kasım 04, 2022

    Eskiden tek tip hamile giyim ve lohusa giyim ürünleri mevcut iken artık pek çok çeşitte hamile ve lohusa giyim ürünleri mevcuttur. Özellikle lohusa gecelik modelleri oldukça fazladır. Yani sizler kendi tarzınıza uygun olacak şekilde en güzel lohusa gecelikleri tercih edebilirsiniz

    lohusa gecelik, hamile gecelik, lohusa gecelik trend
  • Ekim 17, 2022

    Normal yaşantımızda giydiğimiz kıyafetlere çok dikkat etmekteyiz. Ama daha çok hamilelik döneminde ve lohusalık dönemlerinde giymekte olduğumuz kıyafetlere önem vermemiz gerekmektedir. Bunun nedeni ise hamilelik ve lohusalık döneminde vücudun her zamankine göre daha yorgun ve daha hassas olmasıdır. Dolayısı ile lohusa giyim konusunda mutlaka daha bilinçli bir şekilde seçimlerinizi yapmanız tavsiye edilmektedir.

    Lohusa Giyim Seçimi, Lohusa pijama Seçimi, Lohusa Giyim de Dikkat edilmesi gerekenler
  • Ekim 06, 2022

    Hamile bayanların günlük rahatlıkları çok önemlidir. Özellikle günlük hayatında dar bir giyim tarzına sahip olan kişiler artık hamilelik dönemlerinde bu tarz dar ve rahatsız edici kıyafetler yerine daha çok rahat ve konforlu kıyafetler giymeye başlamıştır. Eskiden hamile giyim için çok az çeşit olmasına karşın artık günümüzde oldukça farklı giyim ürünleri mevcuttur. Bu nedenle hamile bayanlar tarzından ve estetik görünümlerinden asla ödün vermeden daha rahat ve daha güzel bir şekilde giyinmeye başlayabilirler.

    hamile giyim, lohusa giyim, hamile elbise, hamile bayan giyim, hamile kadın giyim
  • Eylül 15, 2022

    Lohusa kadınların tamamen kendine ve bebeğine odaklanması gerekir. Bu nedenle anne adaylarının lohusa kadın nasıl giyinmeli? Lohusa giyim nasıl seçilmeli? Gibi soruların yanıtını bilmeleri yararlı olacaktır. Bu sayede hem daha rahat bir süreç geçilmeniz mümkün olacaktır hem de bebeğinizle daha kaliteli zamanlar geçirebilirsiniz.

    lohusa, lohusa giyim, lohusa dönemi annelerde giyim,
  • Eylül 07, 2022

    İkiz gebelik yaşayan anne adayları doğum sürecini diğer hamilelere göre daha fazla merak etmektedir. Hem gebelik süreci zorlu olan hem de doğum süreci zorlu olan ikiz gebeliklerde anne adaylarının en çok merak ettiği konulardan biri de normal doğum yapılıp, yapılamayacağı konusudur.

    ikiz gebelikte normal doğum, ikiz hamilelikte normal doğum
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR